Children Of Bodom nu organizeaza petrecere

de Morrison

Children Of Bodom nu organizeaza petrecere
Henkka T. Blacksmith, basistul trupei finlandeze Children Of Bodom, a dezmintit recent zvonurile potrivit carora trupa ar organiza o petrecere cu ocazia implinirii a zece ani de la aparitia primului album, Something Wild.

"Publicatiile au interpretat gresit cuvintele lui Alexi (vocalul si chitaristul trupei)", spune Henkka. "Alexi a spus ca ne-am gandit mai demult ca ar fi dragut sa facem un lucru de genul asta, dar in realitate ne-am dat seama ca nu avem timp pentru asa ceva. Tot timpul nostru este dedicat studioului de inregistrari in care lucram la noul album. Deci o petrecere este absolut imposibil de organizat. Am tinut sa infirmam zvonurile pentru ca nu vroiam ca fanii sa isi faca planuri si sa fie apoi dezamagiti", spune basistul.

Dintre piesele care vor aparea pe viitorul album, anuntat pentru primavara lui 2008, cateva titluri sunt: "Tie My Rope", "Roundtrip 2 Hell And Back" si "Pretty For The Devil".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook