Solistul Children Of Bodom este intristat de anularea turneului

de cristina_n

Solistul Children Of Bodom este intristat de anularea turneului

Alexi Laiho, solistul formatiei Children Of Bodom, a declarat ca este foarte trist deoarece a fost nevoit sa anuleze turneul alaturi de Lamb of God din pricina accidentarii sale.

M-am incapatanat sa merg mai departe cu concertele, in coiuda durerilor atroce. In timpul concertului din New York, de pe 8 ami, am stiut insa ca totul s-a terminat si voi fi nevoit sa ma intorc acasa. A fost genul de durere pe care nici toate calmantele si alcoolul din lume nu ar fi putut-o imblanzi, spune Laiho.

Medicii i-au spus solistului Children Of Bodom ca, in cazul decide sa continue turneul, va avea probleme cu umarul toata viata.

Alexi Laiho, solistul si chitaristul formatiei Children Of Bodom, si-a luxat umarul in timp ce calatorea cu microbuzul de turneu, alaturi de Lamb of God, As I Lay Dying, God Forbid si Municipal Waste.

Alexi se pare ca adormise, si o miscare brusca a microbuzului l-a aruncat din patul supraetajat.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook