Concert CHRIST AGONY si ANGERSEED in Cluj-Napoca

de Buvnitz

Concert CHRIST AGONY si ANGERSEED in Cluj-Napoca


Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita sambata, 21 aprilie la concertul CHRIST AGONY, Angerseed & Malpraxis live in clubul The King din Cluj-Napoca.

Evenimentul este parte a turneului Eastern Moonlight Tour (by Axa Valaha) sustinut de Christ Agony in lunile aprilie/mai in mai multe tari din Europa. Christ Agony (Polonia) promoveaza prin aceasta serie de concerte cel mai recent album NocturN (Mystic Production, 2011), rezultat al celor peste 20 de ani de experienta death metal a membrilor componenti:

Cezar - voce, chitara, Tomasz "Reyash" - Bass, voce, si Paul Jaroszewicz - cunoscut din Vader, Soul Snatcher - la tobe, in locul lui Inferno, cel care figureaza in componenta de inregistrare a albumului in studio.

Principalul support act al polonezilor in turneul din aceasta primavara este *Angerseed* (Ungaria) din Debrecen, adeptii death metalului de factura
old-school.

Malpraxis revin pe scena clujeana cu un setlist axat pe compozitiile noi ce vor face parte din viitorul material discografic.

The King *este situat pe strada F.D.Roosevelt nr. 2 - langa Casa Matei.

Biletele se vor gasi la intrare la pretul de 10 RON.

Concertul va incepe la ora 19.00.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook