Shagrath: Chrome Division nu este un proiect secundar, ci o trupa in adevaratul sens

de Alin Pildner

Shagrath: Chrome Division nu este un proiect secundar, ci o trupa in adevaratul sens


Profitand de concertul recent din cadrul festivalului Nummirock din Finlanda, Stian Thoresen (cunoscut mai degraba drept "Shagrath" - numele de scena pe care-l foloseste ca si solist al cunoscutei formatii de black metal Dimmu Borgir) a tinut sa aduca o serie de precizari legate de experienta muzicala pe care o cladeste alaturi de colegii din Chrome Division.

In ciuda impresiei lasate multora, probabil datorata si activitatii sporadice din primii ani de la infiintare, "Shagrath" afirma despre Chrome Division ca nu este vorba despre un proiect secundar, ci o formula pe care o trateaza cu aceeasi seriozitate pe care a afisat-o si in trupa de metal extrem care l-a facut celebru.

Mai mult decat atat, intrucat trupa a ajuns la o componenta stabila si anul acesta a lansat albumul numarul patru din cariera (Infernal Rock Eternal ), se vor concentra mai mult pe aparitii live, continuand seria de evenimente care i-a dus in America de Sud, Germania, Anglia si, intr-un final, acasa, in Finlanda.
Impartindu-se intre doua trupe, cei dragi si un job full-time, Shagrath este nerabdator sa urce pe scena cat mai curand pentru a oferi rockul curat pe care l-a slefuit in formula Chrome Division.

In continuare puteti urmari o inregistrare neoficiala, din cadrul unui concert din 2014Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: