Citizen Journalism


Fii Jurnalist pe METALHEAD ! Scrie si noi iti promovam articolele pe site!


Ai nevoie doar de un cont pe site si de inspiratie !

Dupa ce introduci un articol, il poti edita doar cat timp e inactiv. Dupa ce acesta a fost activat de un Admin, il poti vedea direct pe prima pagina a site-ului sau direct din admin-ul tau cu un click pe tilul acestuia. Cand un Admin ti l-a activat, primesti un mail de informare si 5 puncte in comunitate.

Pentru a avea acces la aceasta zona trebuie sa fii logat. Login sau Fa-ti Cont

Cum introducem content pe METALHEAD?


Reguli pentru introducerea contentului pe site. Trebuiesc completate urmatoarele campuri, cu indicatiile de rigoare:


Puteti introduce oricate stiri, cronici de albume sau de concerte doriti cu orice artisti doriti, evident de rock si metal. Introducerea articolelor se face dintr-un simplu formular in care trebuie sa completati trei campuri mari si late: Imaginea (poza), Tagurile si Contentul adica stirea in sine. Va rugam sa mentineti limita de minim 500 de caractere (2-3 paragrafe aproximativ) pentru fiecare articol introdus (mai putin anunturile de concerte). Mai multe detalii gasiti mai jos:

Imagine: Se poate uploada o singura poza de articol in format JPG cu latimea de minim 600 de pixeli.

Content: Se introduce textul articolului. Va recomandam o scurta trecere in revista a stirilor deja introduse in site. Va recomandam sa folositi o paginatie corecta pentru a evita corecturi sau greseli in uploadarea initiala. Va recomandam sa folositi paragrafe cat mai dese.

Dupa completarea acestor campuri si verificarea informatiei precum si a limbajului folosit, puteti apasa pe butonul 'Salveaza' iar stirea va fi apoi activata de catre Administrator. (de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:30 si in weekend intre orele 12:00 si 16:00)


Optional: In cazul in care textul va contine un embed sau un link catre alt site, va recomandam urmatoarele:


Pentru Link-uri

Apasati butonul indicat mai sus. Odata accesat puteti trece direct link-ul dorit in casuta URL. Rugam ca apoi, in acelasi form, sa accesati optiunea Tinta (Target) unde puteti seta optiunea "Fereastra Noua" sau "_blank"


Pentru coduri de embed - click pe SURSA

Prin accesarea optiunii de SURSA puteti introduce un cod de embed. Desi pare complicat la inceput, va recomandam sa va ghidati dupa textul unde doriti sa introduceti codul de embed.


Exemplu (In SURSA)

<p>Trupa poloneza Behemoth a lansat de curand un teaser pentru videoclipul piesei &quot;Alas, Lord Is Upon Me pe care il puteti vedea mai jos.</p>


Va recomandam sa lasati un paragraf dupa ultimul cuvant al textului. Astfel, exemplul de mai sus ar trebui sa arate in felul urmator:


<p>Trupa poloneza Behemoth a lansat de curand un teaser pentru videoclipul piesei &quot;Alas, Lord Is Upon Me pe care il puteti vedea mai jos.</p>
</p> </p>


Codul de embed se introduce dupa ultimul </p>

Atentie, abuzul acestui serviciu in afara limitelor bunului simt duce la banarea voastra!

Succes !

Like us on Facebook