Trupa CLARO QUE NO lanseaza single-ul de debut "LOSE CONTROL"

de Cristi Nedelcu

Trupa CLARO QUE NO lanseaza single-ul de debut


Trupa Claro Que No lanseaza single-ul de debut "LOSE CONTROL”.


Noul combo alt-rock este format dintr-un mix multinational de muzicieni din scena bucuresteana.

CLARO QUE NO din Romania a anuntat lansarea single-ului lor de debut „Lose Control”, disponibil acum pe toate platformele de streaming.

Claro Que No (insemnand „Desigur ca nu” in spaniola) este un nou combo alt-rock din Bucuresti, Romania, care ofera un amestec de strengarii muzicale grele si adevaruri incomode, format dintr-un ansamblu multinational de muzicieni experimentati cu o dragoste comuna pentru un sound rock fresh si inspiratii culese din intregul spectru de genuri muzicale.

Membrii trupei sunt deja bine cunoscuti pe scena live bucuresteana si si-au mai imprumutat talentele lor multor trupe consacrate, dintr-o varietate de zone ale scenei muzicale locale, precum Byron, Irina Rimes, EMAA, Spike sau Valeria Stoica, pentru a numi doar cateva dintre ele.

Single-ul lor de debut, „Lose Control”, este un statement de debut ancorat in powerhouse dance rock. Liniile muzicale care ispitesc si prind din prima, combinate cu stari viscerale si versuri care il pun pe ascultator in cel mai vulnerabil colt, toate acestea definesc un sound care este condimentat simultan cu picanterii din bucataria trupelor precum Queens of the Stone Age, Muse sau Royal Blood.

Intrand in detaliile declinului unei relatii care e cauzat de retinerea sentimentelor si starilor adevarate, piesa foloseste in videoclipul care o insoteste analogia unui joc de poker pentru a o ilustra la nivel vizual, realizat cu multa iscusinta de regizorul emergent George-Andrei Ilie.

Single-ul „Lose Control” este acum disponibil pe toate platformele de streaming. Produsa chiar de trupa, piesa a fost mixata de Adrian „Bila” Uritescu la Lowbass5 Studio din Romania si masterizata de Graeme Lynch la Two Zero Nine din Liverpool, Anglia.

Trupa Claro Que No este formata din Dany Serrano (voce, chitare), Andrey Baydin (chitara principala) si Andrei Ilie (tobe).

Aceasta piesa este doar inceputul unei calatorii prin varfurile, vaile si gropile fara fund ale explorarii creative, pe parcursul careia noii tai trupeti preferati se inspira din bogatia experientei lor variate, din setea de adevar si din dorinta de autoperfectionare, croindu-si drum si catre urechile tale. Si sunt mai aproape decat crezi.

Puteti viziona videoclipul „Lose Control” mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: