Coldplay colaboreaza cu solistul Ash pentru noul album

de Chaos Lore

Coldplay colaboreaza cu solistul Ash pentru noul album


Tim Wheeler, solistul trupei alternative Ash, s-a alturat celor de la Coldplay pentru a lucra la cel de-al cincilea album de studio.

O sursa a declarat pentru ziarul britanic The Sun: "Chris Martin a avut mereu o slabiciune pentru Ash. Au fost destul de apropiati in trecut si s-au aflat de cateva ori pe aceleasi afise de-a lungul vremii".

"Il admira pe Tim ca si scriitor, mai ales felul lui briliant de a aborda muzica, asa ca nu s-a gandit de doua ori inainte sa il implice in proiect".

Chris Martin sustine ca noul album al trupei este despre "dragoste, dependenta si TOC" (tulburare obsesiv-compulsiva). Martin a declarat in cadrul unui interviu ca albumul va fi despre "a lucra pentru cineva care nu iti place".

Coldplay au fost confirmati pentru editia din acest an a festivalului britanic Glastonbury, unde vor fi cap de afis in seara de 25 iunie. Trupa va urca pe Pyramid Stage, pentru a treia oara. Coldplay au mai fost confirmati pentru festivalurile germane Rock Am Ring si Rock Im Park, care vor avea loc intre 3 si 5 iunie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: