Coldplay nu renunta la EMI Records

de Morrison

Coldplay nu renunta la EMI Records
Britanicii de la Coldplay vor lansa in cele din urma viitorul lor album via EMI in aceasta vara, a declarat managerul trupei ieri, 21 februarie, la o luna dupa ce Coldplay ameninta ca va amana albumul in semn de protest fata de noua politica a casei de discuri.

Lansarea va fi un test pentru noul propietar EMI, Guy Hands, care a platit 3,2 miliarde de dolari pentru label anul trecut.

Noua politica implementata de Hands a dus la concedieri masive si, automat, la reactii din partea unor artisti precum Coldplay sau Robbie Williams. Luna trecuta, managerul Coldplay declara: "De ce am vrea sa lansam un album prin intermediul unei companii ce se afla in plina perioada de restructurare? Avem alte optiuni".

Cu toate acestea, cel de-al patrulea album de studio Coldplay, inca fara titlu, va aparea via EMI in aceasta vara, a asigurat managerul britanicilor intr-un interviu acordat Billboard.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: