Coldplay si The Killers sprijina lansarea revistei Red (Wire)

de Morrison

Coldplay si The Killers sprijina lansarea revistei     Red (Wire)
Unii dintre cei mai mari artisti din industria muzicala contribuie la lansarea, in spatiul virtual, a unei reviste muzicale, RED (WIRE). Coldplay, U2, The Killers, REM sunt doar cativa dintre cei care au raspuns la initiativa propusa de organizatia umanitara RED, ce-i apartine lui Bono. Lansarea revistei va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Internationala impotriva maladiei SIDA.

Pentru modica suma de 5 dolari, fiecare utilizator poate primi noul numar al revistei RED (WIRE), in fiecare miercuri, o piesa a unui cantaret consacrat, o piesa a unui artist pe care fundatia il promoveaza si un suport multimedia pentru fisiere video si foto. Materialele vor fi stocate intr-un player personalizat si incarcate automat pe iTunes, informeaza billboard.com.

Toate castigurile obtinute vor fi donate programelor de ajutorare a persoanelor din Africa, infectate cu virusul HIV.

In plus, utilizatorii care care conving si alte persoane sa se aboneze la serviciul RED (WIRE) vor fi recompensati.

"Aceasta e ideea forte: sa folosesti reteaua sociala pentru a schimba lumea intr-un mod unic", a declarat co-fondatorul serviciului, Don MacKinnon.

Artistii fac piese exclusiv pentru RED (WIRE). Coldplay si U2 au inregistrat deja melodiile, in timp ce The Killers , Elton John si Neil Tennant ( Pet Shop Boys ) fac echipa pentru cantecul de Craciun Joseph, Better You Than Me, despre care MacKinnon spune ca este "o balada puternica".

Este pentru al treilea an in care trupa The Killers compune un cantec pentru sarbatori si doneaza castigurile organizatiei RED.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: