Coldplay sunt cap de afis la Glastonbury 2011

de Chaos Lore

Coldplay sunt cap de afis la Glastonbury 2011


Coldplay au fost confirmati pentru editia din acest an a festivalului britanic Glastonbury, unde vor fi cap de afis in seara de 25 iunie. Trupa va urca pe Pyramid Stage, pentru a treia oara.

Presa locala sustine ca The Rolling Stones ar fi refuzat sa participe la festival, in ciuda ofertei generoase care li s-a facut. Si U2 se zvoneste ca ar fi cap de afis in ziua de duminica, insa mai este nevoie de acordul trupei.

Chris Martin, solistul Coldplay, a declarat ca inca incearca sa lanseze capodopera in materie de album a trupei.

Solistul a dezvaluit ca titlurile 'Princess Of China' si 'Every Teardrop Is A Waterfall' se vor afla pe viitorul album. "Noi credem ca inca nu am compus capodopera in cariera muzicala, deci inca incercam sa o obtinem", spune Martin. "Atat timp cat simtim asta si suntem infometati... doar atat conteaza".

Chris Martin sustine ca noul album al trupei este despre "dragoste, dependenta si TOC" (tulburare obsesiv-compulsiva). Martin a declarat in cadrul unui interviu ca albumul va fi despre "a lucra pentru cineva care nu iti place". Acesta a negat insa informatiile oferite anterior, cum ca albumul ar fi unul concept.

Coldplay au mai fost confirmati pentru festivalurile germane Rock Am Ring si Rock Im Park, care vor avea loc intre 3 si 5 iunie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook