De ce imi place Trooper? (concurs OST FEST)

de IACOB MARII

De ce imi place Trooper? (concurs OST FEST)


In urma cu 3-4 ani am auzit si eu de o trupa romaneasca de heavy metal, pe care o asculta un prieten..Trupa aceasta era Trooper.

La inceput cand acesta mi-a povestit despre ea , am devenit destul de curioasa si am inceput sa caut detalii si melodii de ale lor si am dat de o balada superba " Amintiri" pe care am ascultat-o cu mare drag si care cu adevarat transmite un mesaj.

In decursul anilor am cautat detalii si albume mai vechi, care mi-au placut la fel de mult ca si prima data cand am ascultat prima melodie de la ei. Trooper au un numar de 11 albume , primul fiind cu demo-uri , iar urmatoarele fiind cu melodii care transmit cu adevarat un mesaj. Anul 2011 Trooper ne-a adus un nou album intitulat "Voodoo" care are un succes impresionat, noul videoclip numit dupa titlul si prima melodie a albumului"Voodoo" a adus un record de peste 7000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore ajungand sa fie cel mai vizualizat videoclip lansat de o trupa romaneasca, putand sa fie comparat cu celebra trupa Metallica, cu vidoclipul The Day That Never Comes, care a atins o cota de peste 9000 de vizualizari in 24 de ore. Astfel se dovedeste inca o data ca Trooper este o trupa extraordinara.

Acum le urmaresc cu drag mesajele si dupa mult timp am reusit sa merg si la un concert minunat sustinut de ei la Galati , unde au avut un succes incredibil ,iar membri trupei fiind cu adevarat niste oameni geniali si demni de tot respectul si iubirea fanilor, a noastra. Astept cu nerabdare sa ii ascult, sa ii vad , sa ii admir la urmatorulul lor concert , care cu siguranta va fi ca intotdeauna unul de exceptie cu multi fani si multa muzica rock. \\m/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: