De ce ne certam?

de Public Urination

De ce ne certam?


Acest articol vine ca un al doilea raspuns la ceea ce se intampla cu userii acestui site(si nu numai).

Acest site e folosit de mai multe tipuri de persoane, de la copii de 10 ani pana la slujitori ai domnului, fani ai metal-ului(toata stima din lume, parinte!). Pe toti, insa, ne leaga aceeasi pasiune: muzica rock/metal. Oamenii fara educatie caracterizeaza rock-erii ca “satanisti”, “needucati” etc.

Haideti sa punem capat acestui mod de gandire! Haideti sa nu ne mai certam, sa criticam niste persoane doar pentru ca asculta o anume trupa care noua nu ne place sau ca nu au aceleasi gusturi muzicale ca noi! Gusturile nu se discuta! Haideti sa “educam” acele persoane, sa le aratam si ALTE trupe(ca avem de unde alege!), sa ne spunem opinia civilizat, fara certuri si injuraturi! Rock-ul nu a murit!

A murit doar prietenia dintre fanii acestei muzici! Haideti sa o “resuscitam”, sa fim iar prieteni, sa nu ne mai certam zilnic pe niste subiecte mai mult sau mai putin idioate. Sa renuntam la injuraturi si jigniri, la amenintari si alte cele!

Probabil veti spune ca nu sunt cel mai in masura sa spun lucrurile astea, dar am spus acum ceva vreme ca nu ma voi mai certa pe acest site. Haideti sa lasam spiritul romanesc iubitor de mahala deoparte. Suntem, totusi, mai evoluati decat ceea ce vedem zi de zi la televizor! Haideti sa fim iar prieteni!

P.S.: GeorgeCoB, sper ca nu te superi pe mine pentru ca am repetat(in mare parte) ceea ce ai mai spus acum ceva timp, dar se pare ca nu a avut efectul asteptat.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: