Din scena rock/metal, aparitii discografice (18 iunie)

de Buvnitz

Din scena rock/metal, aparitii discografice (18 iunie)


Marti, 18 iunie este zi de cinste pentru underground. Avem albume noi din partea Pest si Valient Thorr dar si un dublu album High On Fire si un EP f**k The Facts plus cateva materiale interesante:

Pest - The Crowning Horror

Duo-ul suedez compus din Necro si Equimanthorn revine cu un nu material discografic deja foarte bine cotat de critica de specialitate. Este al optulea material discografic din cariera proiectului.




Valient Thorr - Our Own Masters

Valient Thorr, una din cele mai 'la moda' trupe rock n roll/metal ale momentului, lanseaza astazi al saptelea disc din cariera si totodata va gasi o 'scuza' pentru a concerta din nou cate 200 de showuri pe an.



Dark Moor - Ars Musica

Proiectul spaniol lansat in 1993 isi lanseaza astazi discul cu numarul 11, acelasi amestec clasic de power metal simfonic.




f**k The Facts - Amer (EP)

Catalogul discografic f**k The Facts este mult prea vast. Pe parcursul a 13 ani de activitate, grupul american a lansat peste 30 de discuri, splituri si materiale EP. Amer este o noua demonstratie de grindcore la cel mai inalt nivel..grindcore feminin adica.



High On Fire - Spitting Fire Vol. 1&2

Daca esti in tema cu scena stoner/sludge atunci sigur ai auzit de High On Fire. Americanii tocmai si-au lansat un dublu album live inregistrat cu ocazia celor doua showuri sustinute in New York City pe 30 noiembrie si 1 decembrie. Mixajul a fost ulterior pus la punct de Greg Wilkinson in studioul Earhammer din Oakland, California.



Dodsferd - A Cursed Heritage

Trecem la black metal. Dodsferd este un proiect solo grecesc a carui activitate a dat unui catalog impresionant de albume full-length si EP-uri. Evolutia a fost una naturala, pornind de la discuri cu o muzica bruta si deloc cizelata si pana in 2013 cand muzicianul Wrath revine cu o varianta prelucrata.



Squash Bowels - Grindcoholism

Bautura si...grindcore. Polonezii din Squash Bowels marcheaza lansarea cu numarul 10 din cariera. Un material excelent din partea uneia din cele mai underground trupe din scena grind.






Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: