Din scena rock/metal, aparitii discografice (28 iunie)

de Buvnitz

Din scena rock/metal, aparitii discografice (28 iunie)


Finele lunii iunie ne ofera noi aparitii discografice:

Agathodaimon - In Darkness


Finele lunii iunie ne ofera al saselea album Agathodaimon, disc deja foarte bine cotat de presa de specialitate. 'In Darkness are suficiente piese excelente si il consideram un disc back to the roots.' declara chitaristul si solistul Sathonys.




Facebreaker - Dedicated To The Flesh


Format in 1999, grupul suedez Facebreaker ofera al patrulea material full-length, un nou material brutal ce se departeaza de radacinile melodic death metal.




Sirenia - Perils Of The Deep Blue


'Suntem increzatori in acest album si credem ca vom avea cateva surprize pentru fani, suntem hotarati ca acest album sa aiba un feeling cu totul diferit.' declara formatia. Acesta este albumul cu numarul 7 din cariera trupei.




Huntress - Starbound Beast


Grupul american Huntress revine cu un al doilea album ce include si un featuring cu Lemmy Kilmister. CD-ul a fost inregistrat in studioul Hobby Shop din Los Angeles alaturi de producatorul Chris 'Zeuss' Harris (Shadows Fall, Hatebreed, Municipal Waste). Coperta este semnata de Vance Kelly (The Sword, Graveyard, High On Fire, Pentagram, Alice In CHhains).




Darkane - The Sinister Supremacy


Al saselea album Darkane marcheaza finele unei pauze discografice de cinci ani. Este si primul album inregistrat dupa plecarea solistului Jens Broman in august 2011.




Necrovile - Engorging The Devourmental Void

Al doilea album Necrovile ofera o portie brutala de death metal in maniera clasica oferita de trupa inca din 2001.





Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: