Idei: Despre circumstantele unui Vis metal

de Ionut Praetorian

Idei: Despre circumstantele unui Vis metal


As dori sa va prezint si sa va cer parerea unei ideei (oarecum utopice), insa care mi se pare una dintre cele mai bune de pana acum si care va schimba scena metalului romanesc definitiv!

Probabil stiti ca in afara Bucurestiului, exista o sumedenie de terenuri intravilane, zeci de hectare detinute de diferiti oameni! Cei mai multi nu au bani asa ca si-ar vinde terenurile acelea in schimbul unei sume modice. Cum ar fi daca cineva ar cumpara macar 10-20 hectare din pamantul acestor oameni, iar pe el sa organizeze anual cate un festival de Extreme Metal? Ar fi un festival Romanesc similar Wacken-ului, insa exclusivist: numai pentru extreme, which means, Black, Death, Thrash, Doom si derivatele lor!

Personal mi se pare o idee genial (utopica dupa cum am spus si mai inainte) insa care, daca ar exista cineva cu suficient de multi bani si cu suficient de multa initiativa, ar putea fi realizata fara probleme. Si problema nu-i de “personal”, ca in Romania exista sute de oameni priceputi in diferite domenii, si care ar fi mai mult decat bucurosi sa ajute la crearea celui mai mare festival de Metal Extrem est European, propulsand astfel Europa in topul celor mai primitoare continente cand vine vorba de Metal!

Nici aspectul privind trupele nu ar fi o problema! Eu unul consider ca aproape orice trupa ar dori sa vina pe un ditamai campul plin de metalheads, si sa cante pe una din scenele de acolo in fata fanilor lor care, fara indoiala vor veni din toate colturile Europei (ca sa nu spun ale lumii) sa isi vada idolii! Plus trupe noi care ar fi mai mult decat incantate sa isi promoveze muca intr-un asemenea loc! Sa nu mai vorbim de profitul imens care ar reiesi la un event de zile mari!

Dupa cum am spus, este doar un vis…visul meu afterall! So what do you think of it?



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: