La BESTFEST se vand invitatii ca la piata

de Buvnitz

La BESTFEST se vand invitatii ca la piata


Facebook-ul a fost asaltat in ultima saptamana de mesajul 'vand abonament la BESTFEST, 70 de lei..am mai multe, pretul oficial este 100 de lei.'

De unde apar? Cine le da? Cum, ce se intampla? Am inteles ca Vodafone a dat in jur de 1300 de abonamente si bilete pe zi sub forma unor stickere care apoi se schimba la magazinele Vodafone Experience. Sa inteleg ca romanul s-a angajat in aceasta cautare de comori pentru a trage foloasele?

Sa nu fiu inteles gresit, BESTFEST imi pare cel mai bine organizat si profi festival din Romania, un eveniment construit la detaliu ca orice festival european care se respecta. Imi pare si singurul festival unde nu te duci neaparat pentru lineup si unde publicul si asteptarile sale raman mereu pe primul loc. Eu de exemplu nu merg in acest an pentru lineup, am 5 trupe pe care vreau sa le vad...insa stiu ca in acesti 'timpi morti' gasesc ceva interesant de facut.

Dar nici asta nu e problema. Nu inteleg logica acestor vanzatori de ocazie. Dupa ce ca primesti o invitatie la un festival la care o mana de oameni se chinuie sa ofere un standard 'ca afara', stai sa vinzi fara nicio jena 20 de invitatii la 70 de lei/bucata.

Adica, tot ala care se plange ajunge sa traga foloasele. Daca tot te-ai trezit cu abonament gratis, mergi omule la festival si vezi care e treaba. Asa disperati am ajuns sa ne aruncam la 70 de lei? Eu zic ca e pacat.

Poate ne explica cineva. Rog sa nu blocati linkul de facebook cu mesajele clasice: 'vand invitatie'

Si totusi:



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: