La Multi Ani Mikkey Dee!

de Traian Cristian Nicoara

La Multi Ani Mikkey Dee!


Citizen Journalism: Ieri, 31 octombrie 2010, Mikkey Dee , cunoscutul baterist pentru cariera sa in trupa fondata de Lemmy Kilmister (Motorhead), a implinit 46 de ani.

El si trupa momentan se pregatesc de ultimele detalii pentru noul album "The World Is Yours" care va aparea in ianuarie 2011 , impreuna cu filmul "Lemmy". De asemenea , Motorhead isi continua turneul european care are ultimele opriri pentru aniversarea de 35 de ani de existenta a trupei in Marea Britanie.

Mikkey Dee este bateristul Motorhead din anul 1992 , avand debutul lui pe albumul "March Or Die". De atunci , Mikkey Dee "rupe" setul de tobe in fiecare seara cu "fiii bunicilor heavy metal-ului" Black Sabbath, si anume Motorhead !

Cu ocazia aceasta , ii urez impreuna cu voi dragi, cititori Metalhead, un calduros La Multi Ani si la cat mai multe gig-uri (printre care si, de ce nu, inca unul in Romania).

Un video cu maestrul la treaba filmat de compania producatoare de bete de tobe Wincent poate fi urmarit mai jos !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: