Recomandari concerte rock/metal in tara (22-24 februarie)

de Buvnitz

Recomandari concerte rock/metal in tara (22-24 februarie)


A sosit weekendul ceea ce inseamna o noua runde de concerte in toata tara. Si pentru ca evenimente sunt multe si impartite uneori prin surse pe care involuntar le omitem, pregatim saptamanal o serie de recomandari pentru zilele ce urmeaza. Asadar:

Vineri, 22 februarie:

La Ageless Club avem o seara dedicata formatiei Pink Floyd unde putem asculta muzica formatiei dar si viziona legendarul concert Live At Pompeii. Chinawoman se intorc la Bucuresti pentru un nou concert, de aceasta data la clubul Why Not. In Cluj avem Vita De Vie la Euphoria Music Hall, concert inclus in turneul Spunk Tour 2013. Plus, daca aveti chef de film, tot vineri se lanseaza Rocker.

Sambata, 23 februarie:

Luna Amara isi lanseaza noul videoclip
printr-un concert la Club Fabrica din Bucuresti, in timp ce Vita De Vie ajung in Alba-Iulia pentru un concert la Spatiile Ryma. La Private Hell din Bucuresti avem manifestatie extrema cu Spiritual Ravishment, Mediocracy si Breathelast.

Duminica, 24 februarie:

Duminica avem un singur eveniment, insa unul bun. Roadkillsoda si Alternative Quartet urca pe scena Clubului Ageless din Bucuresti.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: