Recomandari concerte rock/metal in weekend (8-9 martie)

de Buvnitz

Recomandari concerte rock/metal in weekend (8-9 martie)


A sosit weekendul ceea ce inseamna o noua runda de concerte in toata tara. Si pentru ca evenimente sunt multe si impartite uneori prin surse pe care involuntar le omitem, pregatim saptamanal o serie de recomandari pentru zilele ce urmeaza. Asadar:

Vineri, 8 martie:

La Clubul Taranului avem Kumm, de aceasta data intr-o noua formula. La Cluj-Napoca avem concert de sonoritati extreme cu VxPxOxAxAxWxAxMxC in timp ce la Club Fabrica din Bucuresti avem un regal death metal unde invitatii de onoare sunt Deicide.

Sambata, 9 martie:

La Ageless Club avem Jinjer, Breathelast si Friday Keeps A Secret in timp ce la Cluj-Napoca avem Luna Amara la Flying Circus. La Rockstadt din Brasov avem un show black metal cu Syn Ze Sase Tri si An Theos iar daca vrem sonoritati rockabilly atunci ar fi bine sa ajungem la Hard Rock Cafe pentru un show cu Las Pistolas. Legere Live gazduieste un workshop fotografie de concert cu Miluta Flueras.

Bonus:

Desi e luni, nu putem sa nu reamintim ca Mono va ajunge pentru prima data la Bucuresti, in cadrul unui concert la Silver Church.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: