Recomandari din Underground - Blues Pills

de Ana-Maria Gavrila

Recomandari din Underground - Blues Pills


Astazi va propunem un quartet infiintat de tobosarul Cory Berry si chitaristul Zack Anderson prin toamna anului 2011. Lor li s-au alaturat solista de origine suedeza Elin Larsson si chitaristul francez Dorian Sorriaux. Cei 4 muzicieni s-au intalnit in drumurile lor prin Europa.

Blues Pills vor lansa in octombrie un EP via NuclearBlast Records, de pe care va invitam sa ascultati piesa ce da titlul materialului - "Devil Man":

Membrii Blues Pills isi doresc sa readuca in atentia publicului valorile muzicii unor nume precum Fleetwood Mac, Led Zeppelin sau - de ce nu - Jimi Hendrix. "Este prima piesa pe care am compus-o, si una din favoritele noastre de cantat live pe scena. Un riff simplu si o linie melodica buna, interpretate cu multa energie" - sunt cuvintele prin care Larsson descrie piesa "Devil Man": "Mesajul este simplu, este pentru toti aceia pe care ii consideri ca fiind dusmanii tai."

In luna noiembrie, Blues Pills vor porni intr-un turneu alaturi de Orchid si Scorpion Child.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: