Recomandari din Underground: Daniel Rosenboom

de Ana-Maria Gavrila

Recomandari din Underground: Daniel Rosenboom


Daniel Aaron Rosenboom (nascut in 1982) este un talentat trompetist, compozitor, artist improvizator si producator, care cauta intotdeauna sa paseasca dincolo de granitele genurilor muzicale, imbinand stiluri complet diferite intr-un mod cu totul inedit.

Daniel Rosenboom a primit numeroase premii, printre care cel din partea American Composers Forum si al fundatiei Meet the Composer. De asemenea, a fost numit “The Face To Watch” in 2013, domeniul Jazz-ului de catre Los Angeles Times.

Prin albumul "Book of Omens", Daniel Rosenboom initiaza un proiect ambitios, experimentand cu Jazz-ul si Dark Metal-ul, creand o experienta apasatoare, psihedelica. Conceptul albumului este inspirat dintr-un mit de origine samanica despre purificarea si renasterea unui univers corupt, iar cele 14 piese reprezinta cele 12 semne zodiacale, alaturi de un prolog - "Prologue: The 12 Signs" - si un epilog - "Epilogue: Rebirth".

Puteti vedea clipul de prezentare al albumului:

Mai jos puteti asculta albumul lui Daniel Rosenboom, "Book of Omens":



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: