Recomandari din Underground: Maeth

de Ana-Maria Gavrila

Recomandari din Underground: Maeth


Maeth sunt o trupa de Sludge, Doom, Post-Metal, Ambient si Psychedelic Rock, cu alte cuvinte un sound foarte greu de descris printr-un singur cuvant. Originari din Saint Paul, MN, USA, membrii trupei sunt David Ports - chitara, Boone Epstein - bas, Jay Schwartz - tobe, Sam Tygiel - chitara/flaut.

Maeth au lansat un nou material discografic in luna septembrie a acestui an: "Oceans Into Ashes", o evolutie uimitoare de la "Horse Funeral", care este, de asemenea, un album excelent.

"Oceans Into Ashes" este o calatorie epica de 64 de minute, care te lasa cu acea senzatie de nedescris inca de la prima ascultare: o clipa ai parte de sound-ul Sludge/Post-Metal, pentru ca in secunda urmatoare sa te aventurezi in rock-ul psihedelic. "Oceans Into Ashes" poate fi o auditie placute pentru fanii Progressive Metal-ului, dar si pentru aceia carora le plac experimentele muzicale si nu se opresc la a eticheta simplist o trupa.

Va lasam sa decideti voi insiva cum suna noul lor material "Oceans Into Ashes":



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: