Recomandari din Underground: Seth

de Buvnitz

Recomandari din Underground: Seth


Continuam astazi cu o trupa franceza, Seth. Formatia tocmai si-a lansat un nou album intitulat The Howling Spirit, disponibil via Season Of Mist.

Activitatea grupului francez dateaza inca din 1998 cand a fost lansat debutul 'Les Blessures de l'Ame' (Season Of Mist), disc ce a atras rapid atentia scenei extreme din Franta. Oferind o viziune mult mai elaborata a genului black metal, trupa a semnat un contract pe doua albume cu Osmose Productions si astfel a aparut pe piata The Existence (2000), disc ce s-a bucurat de invitati de seama precum Fenriz si Total Eclipse.

In 2002 a urmat un al treilea album intitulat Divine X, inregistrat in studioul Excess din Rotterdam (Sinister, Elegy, After Forever, Epica).

Trupa a lansat un al patrulea album inainte de destramarea din 2005. Totusi, in septembrie 2011, Seth se intoarce pentru un show exclusiv in Germania alaturi de Bethlehem.

2013 marcheaza aparitia unui nou album, The Howling Spirit.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: