Recomandari din Underground: Sunset Graves

de Ana-Maria Gavrila

Recomandari din Underground: Sunset Graves


Sunset Graves este titlul noului proiect al lui Andy Fosberry si, la sfarsitul lunii acestea, pe data de 23 Septembrie, lanseaza albumul de debut "Variant" via 3rd and Debut Records. Dupa ce a scos pe piata 5 EP-uri anul trecut, Fosberry a devenit incredibil de frustrat in privinta directiei catre care se indrepta muzica sa, asa ca a decis sa ia o pauza.

"Pentru a-mi regasi vocea, a trebuie sa ma opresc din cantat..." explica Andy. Rezultatul este materialul "Variant", de pe care va propunem sa ascultati piesa "Safe and Empty".

"Variant" este un album ce imbina stiluri si influente diferite, de la acustic si Heavy Metal, la muzica de film si electronica. Cheia inspiratiei din spatele muzicii Sunset Graves este, potrivit lui Andy: intentia.

Poze Poze Rock Diverse -

"Intentia este rareori mentionata in procesul de compunere a pieselor - intentia pe care o aveai in momentul in care ai inceput sa faci primele incercari si apoi sa le interpretezi... Cel mai adesea nu avem o idee clara, uneori, dam curs unui sentiment, care treptat se contureaza, capatand o forma, o culoare..."



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: