Recomandari din Underground: The Korea

de Ana-Maria Gavrila

Recomandari din Underground: The Korea


The Korea este o trupa de Djent/Metalcore infiintata in 2003, in Saint-Petersburg, Rusia, avandu-i in prezent camembri pe Ilya Sannikov - voce, Eugene Potehin - chitara\voce, Alexander Kuznetsov - chitara, Ruslan Latypov - bas si Sergey Kuznetsov - tobe. Primul lor material discografic a fost lansat in 2006, purtant titlul "On The Broken Wings".

Cu ceva mai multa experienta, The Korea lanseaza un al doilea album "The Pulse" in Octombrie 2007, iar la scurt timp apare si videoclipul pentru piesa "The Poles". Dupa aparitia single-ului "The Sandman", din aprilie 2010, trupa decide sa schimbe stilul muzical si conceptul din spatele acesteia, ceea ce a dus la schimbarea solistului.

"The Chariots of The Gods" este cel de-al treilea album lansat in ianuarie 2012, iar in primavara acestui an membrii trupei au anuntat ca lucreaza la un al patrulea material, aducand fanilor un EP intitulat "Saturnus" via Rogue Records America.

Mai jos puteti asculta versiunea in limba engleza a piesei "Zion":



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: