Retrospectiva anilor 2000: Converge - No Heroes

de Buvnitz

Retrospectiva anilor 2000: Converge - No Heroes


Continuam seria 'Retrospectiva anilor 2000' cu un alt album care a scris istorie in ultimul deceniu: Converge - No Heroes.

No Heroes este al saselea album Converge si a fost lansat in data de 24 octombrie via Epitaph Records. Pana in data de 11 ianuarie, 2007, discul a obtinut vanzari de 17.000 de unitati pe teritoriul american si a ajuns pe locul 151 in Billboard 200.

S-a clasat pe locul 1 in Top Heartseekers Chart si pe locul 13 in topul Independent Album. Sputnikmusic l-a numit cel mai bun album al anului 2006.

Converge anuntau pe site-ul oficial:

'Lasii apar in numar mai mare decat eroii, sufletele cersetoare devin o greutate prea mare pentru mainile celor muncitori. Atat in viata cat si arta, lipsa pasiunii este o boala iar dorinta banalului este otrava. Acest album este o antiteza artistica a acestei lumi. Este un album pentru cei care muta muntii intr-o zi. Este pentru cei care inteleg sacrificiul.

No Heroes a primit recenzii excelente din partea revistelor de specialitate.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: