Retrospectiva anilor 2000: Rotten Sound - Murderworks

de Buvnitz

Retrospectiva anilor 2000: Rotten Sound - Murderworks


Continuam seria 'Retrospectiva anilor 2000' cu un alt album care a scris istorie in ultimul deceniu: ROTTEN SOUND - Murderworks.

Murerworks este al treilea album din dicografia grupului finlandez Rotten Sound. Albumul a fost inregistrat in studoul Soundlab cu ajutorul lui Mieszko Talarczyk.

Discul a fost apoi lansat in 2002 via Deathvomit Records iar coperta a fost cenzurata in Germania pentru contextul grafic prea 'deranjant' pentru nemti. Ca solutie alternativa, coperta a fost re-colorada cu umbre de rosu si alb in timp ce coperta originala a fost inclusa in booklet.

Albumul include si doua videoclipuri live pentru Seeds, Strongman si Targets, ulterior incluse pe DVD-ul Murderlive, lansat in 2004. Murderworks a fost relansat in 2005 via Relapse Records iar revista Exclaim! a numit albumul 'esential pentru orice fan grindcore.'

Allmusic scriau despre acest album: from start to finish, Murderworks is an exercise in sensory assault for the sake of sensory assault."

Chronicles Of Chaos: "Fourteen tracks of single-word titles rip unforgivingly and in a way such that enjoyment can be easily gained from every cut to some degree."



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: