School Of Rock : Devil Driver, Diary Of Dreams si Steel Panther

de Morrison

School Of Rock : Devil Driver, Diary Of Dreams si Steel Panther

Recomandarile zilei revin in cadrul School'O'Rock cu trei trupe meserie de care stiati sau nu. Oricum nu asta conteaza. Incepem ziua in forta cu DevilDriver o trupa de groooooove metal din California, USA. Baietii astia o dau tare bine si live sunt senzationali.

Asa ca daca iubiti Pantera sau Lamb of God, incercati Devildriver, trupa situata exact in punctul geometric dintre cele doua trupe. Va recomand sa ascultati mai jos Fate Stepped In, o combinatie perfecta de violenta, solouri de chitara meseriase si melodicicatate metalica. Piesa este extrasa de pe cel mai recent album al trupei: Pray For Villans din 2009. Enjoy !

Continuam cu trupa germana de gothic / new wave, Diary Of Dreams. Baietii au scos anul asta un album senzational intitulat If, album de pe care va prezentam piesa King Of Nowhere. Videoclipul e superb, trupa e de nota 10 asa ca daca va place Tiamat sau (de ce nu) Depeche Mode in perioada lor mai rock, va recomand sa ascultati piesa de mai jos.


Incheiem recomandarile zilei cu o trupa care demonstreaza ca glam-ul si voia buna nu s-au dus pe apa sambetei ba chiar o duc destul de bine si poti umple o sala de concerte cu o muzica de era in voga acum 20 de ani. Va recomand mai jos sa ascultati piesa Fat Girl (That She Blows) a veteranilor americani de la Steel Panther, piesa extrasa de pe cel mai recent album al trupei Feel The Steel. Daca va plac Van Halen si Bon Jovi, veti iubi aceasta trupa !


Atat pentru astazi ! Ne auzim maine !

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: