School Of Rock: Cannabis Corpse, The Last Vegas si Suicide Commando

de Morrison

School Of Rock: Cannabis Corpse, The Last Vegas si Suicide Commando

Pornim astazi de 1 martie si trenul School Of Rock, ramas intepenit prin zapezi de vreo luna. Pentru cei care au deschis mai tarziu calculatoarele, School Of Rock vrea sa demonstreze ca exista muzica si dupa Mama Almei si Sica si Stroi si ca in fiecare zi din ultimii 20 de ani s-au nascut trupe bune de rock si metal, trupe carora merita sa le acordam ceva atentie.

O nota de subsol pusa in chapeau: nu ma plateste nimeni sa fac recomandarile astea,dar daca vrea cineva s-o faca imi poate da un mail pe adresa de yahoo pe care o foloseam ain 1999

Incepem aceasta minunata zi de primavara cu o trupa de exceptie si atat de marfa incat Cannibal Corpse ar putea deveni candva invidiosi, daca ar fuma destul, evident.

Se cheama Cannabis Corpse si vine din Richmond, Virginia, USA (evident, ca acolo s-a nascut violenta in muzica) si au la activ in 2009 un album intitulat the Weeding. De notat ca temele lor lirice de baza sunt marijuana si parodierea Cannibal Corpse. Pot zice ca le iese destul de bine, cel putin prima parte. Alta treaba interesanta e ca trupa este un side-project al lui LandPhil, basistul si solistul unei trupe geniale care se cheama Municipal Waste.

Ascultam astazi Cannabis Corpse - Skull Full of Bong Hits. Enjoy !

Continuam cu ceva mai de voie buna si destupat butoaie de vin frantuzesc adica ascultam Last Vegas, o trupa americana de hard rock din Chicago. Desi activeaza din 2003 au lansat primul album abia in 2009 la casa de discuri a lui Nikki Sixx din Motley Crue, Eleven Seven Music. Albumul se intituleaza la fel ca si piesa al carei videoclip il vom urmari mai jos: Whatever Gets You Off. Trupa se recomanda celor care iubesc Guns N' Roses, Kiss sau Motley Crue. Enjoy ca merita !


Ultima recomandare a zilei vine din Belgia si se numeste Suicide Commando. Trupa activeaza din 1986 si practica un Electro Industrial a la Rammstein in vremurile de scandal. Interesant e ca au la activ 12 albume si abia acum au scos capul nitel in mainstream. Ascultati ca se merita. Piesa al carei videoclip il urmarim mai jos se cheama Die m**********r Die si nu se recomanda bautorilor inraiti de bere prin cluburi cu multe scaune (e de scandal, da)

Atat pentru azi. Pana data viitoare, nu uitati sa cititi si Legende: Bob Dylan, Aerosmith si Tito & Tarantula.

Hai Romania !

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: