School Of Rock: Kiss, Devin Townsend, Austrian Death Machine

de Morrison

School Of Rock: Kiss, Devin Townsend, Austrian Death Machine

In cadrul School Of Rock, proiectul cu sorti de izbanda ridicati care isi doreste sa reimprospateze preferintele muzicale ale romanilor, ascultam astazi trei bucati noi de mare exceptie de la trei trupe extraordinare: Kiss, Devin Townsend si la final, un proiect care combina perfect voia buna cu metalul de hore si bataie: Austrian Death Machine.

Incepem cu KISS si al lor album de nota zece, "Sonic Boom", de pe care ascultam "Modern day Delilah", adica o combinatie perfecta de heavy, glam, metal si mesaj, toate transpuse pe niste ritmuri numai bune de dansat sau dat din cap, dupa gusturi. Acum pe bune, daca ignori face-paint-urile baietilor (care oricum sunt cam de anii 80 asa) KISS compun o muzica foarte buna pentru toate categoriile de rockeri. Si, slava Domnului, o fac de atat amar de vreme. Asa ca trimitem o doza mare de respect taticilor glamului modern si ascultam "Modern Day Delilah" !



Continuam cu un nebun in adevaratul sens al cuvantului, un monstru sacru al metalului experimental si al muzicii facuta adanc din inima unui artist de exceptie. Vorbim de Devin Townsend acest Nostradamus al metalului care continua de o gramada de vreme sa ne uimeasca cu fiecare album, piesa sau proiect care-i trasneste prin minte. Ascultam astazi "Bend It Like Bender" (face referire oare la Bender din Futurama?). Piesa e extrasa de pe noul sau album intitulat, perfect, "Addicted". De ce? Ascultati mai jos ! Pun pariu ca veti da play de cel putin 3 ori :)



Austrian Death Machine? What The f**k Is That? Exact ! Ati prins esenta ! ADM este proiectul lui Tim din As I Lay Dying, adica o noua abordare a fun-metalului, combinatia perfecta dintre voie buna, "mishto" (scuzati, dar se potriveste de minune) si shredduri de chitara moderne de-ti vine sa-ti pocnesti toti vecinii care-ti fura locul de parcare ! Ascultam "I Need Your Clothes, Your Boots, And Your Motorcycle" extrasa de pe noul lor album absolut de senzatie "Double Brutal". Da, e cu Arnold Schwarzenegger, taticul taticilor, cel mai brutal si adevarat rock star din istorie ! Iubesc trupa asta. Sper sa va placa :)

Atat pentru astazi ! Pana data viitoare, nu uitati.. sa ascultati piesele :D

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: