Va multumesc, domnule Mihai Caraveteanu!

de Mircea Costea

Va multumesc, domnule Mihai Caraveteanu!


Pentru ca de fiecare data concertele organizate de catre dumneavoastra sunt de calitate. Nu pot sa gasesc la vreunui concert organizat de catre dumneavoastra ceva care sa scartaie, desi tare mi-as fi dorit sa va critic.

Va multumesc pentru ca va luptati pentru promovarea muzicii bune in randul tinerilor. Stiu ca nu este usor pentru un organizator sa promoveze in Romania o formatie ce nu are in spate o adevarata industrie, o formatie care nu este un conglometat capitalist.

Am vazut in cele doua sambete, 5 si 12 noiembrie 2011, doua concerte care au avut de la un capat la altul trupe bune, incerc sa imi aduc aminte macar un concert in care sa se fi imbinat atat de bine trupele din metalul romanesc cu headlinerul din strainatate, sincer nu imi amintesc vreunul...

Domnule Coro, chiar daca publicul nu a fost asa numeros cum ma asteptam, poate ca ignoranta a fost de vina, sau numarul mare de concerte, ori ca majoritatii rockerilor romani, le place industra aducatoare de kitsch, in loc sa aleaga calitatea.

Sunt sigur ca va veni si ziua in care oameni ca dumneavoastra or sa fie preferati in locul blondelor ce isi sprijina coatele pe echipe intregi de marketing.

Doar cei care simt ce vrea publicul si il respecta pot avea continuitate, restul sunt pasari Phoenix ce isi vand penele pe bani multi pana cand nu o sa mai aiba ce vinde, pasari de-o vara ce jupoaie pielea de pe platitorul de bilet.

Multumesc!

Un sfarsit de an frumos!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: