Wasp-un zumzait electric! (Concurs OST FEST)

de Ioana Dance

Wasp-un zumzait electric! (Concurs OST FEST)


Multi pot sa spuna despre W.A.S.P. ca da, asculta sau au ascultat medoliile formatiei americane, dar eu pot sa spun ca traiesc si invat sa traiesc precum in melodiile formatiei Heavy Metal.

Intregul stil W.A.S.P. este despre ideea de a te elibera de incursiunile societatii, o evadare spre un univers in care fiecare este un Rock Star.A nu da nimanui sansa de a te lua la intrebari, chiar se merge pana acolo la a fi mai mult decat tu insuti, a fi partea ta salbatica, neimblanzita. La a intepa pe oricine si orice fara frica de a muri imediat. A fi deci W.A.S.P. inseamna a te dezice de la reguli.

Prin muzica lor aceasta formatiei ne aduce aminte ca avem drepturi, ca avem o voce, ca nu suntem si nu vrem sa fim masinati !

Spiritul W.A.S.P. nu moare atata timp cat omul este cel mai animal dintre animale.

Personal cred, ca W.A.SP este o muzica care pare a fi conceputa , de la versuri la instrumentatie, special pentru mine.Da , stiu ca a-ti spune ca ling, dar complexitatea muzicii se identifica si se transpune veritabil de mult prin simplism.Deci simplul din mine a vorbit complexului W.A.S.P. ! . . .



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: