Coma a lansat videoclipurile pieselor 'Orizont' si 'La hotar'

de Andreea Gherfi

Coma a lansat videoclipurile pieselor 'Orizont' si 'La hotar'


Noul album Coma – Orizont se va lansa maine, 26 noiembrie!

Orizont va fi disponibil, incepand cu 20 decembrie, si pe vinil si poate fi pre-comandat de pe www.getmusic.ro/orizont

“Orizont” si “La hotar” sunt piesele pentru care COMA a lansat astazi doua videoclipuri. Cele doua melodii sunt incluse pe noul album COMA – Orizont, ce se va lansa maine, 26 noiembrie, in cadrul unui concert la Arenele Romane.

“Am ales sa lansam aceste doua videoclipuri in acelasi timp pentru ca, impreuna, ele reprezinta exact identitatea COMA – dualitatea – pe care o regasim si in afara scenei, in logo-ul trupei, prin pana si bata care se intretaie. Agresivitatea piesei “Orizont” si linistea si caldura piesei “La hotar” ilustreaza impletirea intre sensibilitate si putere, intre poetic si masculin” (COMA)

Premiera celor doua videoclipuri a avut loc aseara, la Carturesti Verona, in cadrul unui eveniment in care fani si jurnalisti deopotriva au putut asculta alaturi de COMA, in avanpremiera, noul album – Orizont.

Videoclipurile “Orizont” si “La hotar” au fost regizate de Black Moon, responsabil pentru toate videoclipurile COMA, incepand cu anul 2011. Totul a fost filmat intr-o singura zi, cu ajutorul fanilor. “Am fost ajutati de cei care ne-au facut sa fim astazi aici, fanii Coma, cei mai devotati si dedicati fani din lume, carora le multumim!” (COMA)

Orizont, mult-asteptatul album COMA, reuneste deopotriva piese deja cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamant", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") si cinci piese noi, intre care si "Orizont" si "La hotar". Orizont spune povestea COMA si leaga toate emotiile din acesti ani intr-un fir de basm, intr-o unitate necesara si asteptata.

Chiar inainte de Craciun, pe 20 decembrie, COMA va lansa editia vinil a albumului Orizont care este disponibila acum pentru pre-comanda pe www.GetMusic.ro/Orizont.

COMA inseamna:

Catalin Chelemen - voce

Dan Costea - voce/ chitara

Razvan Radulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys

Sorin Petrescu - Chitara Bass

Razvan Albu - Tobe

Matei Tibacu-Blendea – Chitara

Mai multe pe:

https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos

https://www.facebook.com/comaband/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook