COMA deschid concertul (HED) P.E. de la Bucuresti

de Chaos Lore

COMA deschid concertul (HED) P.E. de la Bucuresti


Coma vor canta in deschiderea concertului (HED) P.E. care va avea loc in Jukebox Venue pe 6 aprilie.

Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E. si Coma.

Coma, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Romania, va deschide seara de 6 aprilie. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa asculte cele mai cunoscute piese ale trupei: „Stai”, “Coboara-ma in rai” si “In mine in soapta”.

Concertul (HED) P.E. face parte din turneul de promovare al celui de-al optulea album al trupei, intitulat “Truth Rising” cel care a consacrat trupa ca “voce” a unei miscari sociale a tinerilor (The Truth Movement) ce se opune curentului New World Order isi propune sa dezvaluie adevarul murdar despre poltica si politicieni. Fanii trupei sunt acei tineri care se opun trendurilor mainstream.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook