Coma Light disera la Preoteasa

de Morrison

Coma Light disera la Preoteasa
O galerie foto a concertului Coma Light - Unplugged de aseara de la Preoteasa poate fi urmarita mai jos. Invitatii serii au fost IOD. Enjoy.

Urmariti pozele aici: Galerie Foto Coma Light Unplugged la PreoteasaSambata, 19 aprilie 2008 de la ora 20:00, la Casa de cultura a studentilor Preoteasa, se alimenteaza cu surprize, se scutura chitari, se aciduleaza spiritele, si in final se serveste rece spumosul sound Coma, acum cu 0% distors.

Dupa un lung drum parcurs dupa reteta clasica si binecunoscuta de agresiv, melancolic si emotionant (cel mai bine ambalata in albumul Nerostitele) consumatorii fideli vor avea ocazia sa deguste Coma asa cum nu au mai facut-o niciodata.

Si pentru ca soapta e cel mai puternic strigat, chitarile vor fi scoase din priza, luminile vor fi stinse, ne vom aseza cuminti pe scaune si vom servi Coma acustic, simplu si sincer, ca intre prieteni.

Seara Coma Light e un produs editie limitata, iar biletele se se pot rezerva printr-un simplu e-mail trimis la nerostitele@yahoo.com. Detalii pe www.myspace.com/nerostitele

Biletele se pot gasi de acum la magazinul Base de langa Armeneasca. Pret: 20 de lei.

Coma Light disera la Preoteasa

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook