Copiii au dat verdictul: COMA vor avea multa lume la concert

de Andreea Gherfi

Copiii au dat verdictul: COMA vor avea multa lume la concert


Baietii de la Coma au vrut sa vada care sunt cele mai sincere pareri pe care un grup de oameni le poate avea despre muzica si conceptele vizuale ale formatiei, iar pentru a afla acest lucru au apelat la unul dintre cele mai sincere categorii de critici: copiii.

Micutii au urmarit videoclipurile pieselor "Cel mai frumos loc de pe pamant", "Document" si "Vezi" si au ascultat o piesa noua de pe albumul pe care COMA il vor lansat pe 26 Noiembrie la Arenele Romane.

In opinia lor, pe muzica COMA se danseaza frumos, dand din cap "ca nebunu", iar iepurele din "Cel mai frumos loc de pe pamant" este un pic ciudat. "Document" este frumos, dar are serpi si oameni nervosi "foc" care dau cu pumnii in pereti. Cei mici cred ca noua piesa COMA pe care au ascultat-o este reusita si un pic mai frumoasa decat restul, chiar daca este "agitata" rau. Daca nu stiati, baietii de la COMA beau iaurt inainte de concert, iar pronosticul micutilor critici este acela ca vor merge foarte multi oameni la concert deoarece muzica formatiei COMA este perfecta si face oamenii fericiti. Mai jos puteti urmari intreaga filmare. :)

Pentru concertul de lansare al noului album COMA gasiti bilete pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox-Telekom si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: