Noul album COMA este disponibil pentru pre-comanda

de Andreea Gherfi

Noul album COMA este disponibil pentru pre-comanda


Orizont, noul album Coma, ce se va lansa pe 26 noiembrie, in cadrul unui concert la Arenele Romane, este disponibil acum pentru pre-comanda aici.

Mult-asteptatul album COMA, Orizont, va reuni deopotriva piese deja cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamant", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") si cinci piese noi, pe care formatia le descrie ca fiind o impletire intre sensibilitate si putere, intre poetic si masculin, poli prezenti si in logo-ul trupei, in mod simbolic, prin pana si bata care se intretaie.

Coperta albumului a fost creata de catre SADDO, artist ilustrator si muralist recunoscut atat pentru street art, zona care l-a lansat, cat si pentru colaborari cu galerii din Bucuresti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Detalii despre evenimentul de lansare a albumului Orizont de la Arenele Romane puteti gasi pe pagina dedicata de Facebook. Bilete sunt disponibile in reteaua fizica iaBilet si online pe www.iabilet.ro

Albumul Orizont poate fi pre-comandat de aici:

http://www.getmusic.ro/produse/CD/p20706-Coma-Orizont.html

COMA inseamna:

Catalin Chelemen - voce

Dan Costea - voce/ chitara

Razvan Radulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys

Sorin Petrescu - Chitara Bass

Razvan Albu - Tobe

Matei Tibacu-Blendea – ChitaraDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: