Rocker's Challenge si COMA (interviu)

30 Iunie 2014 Morrison

Rocker's Challenge si COMA (interviu)

In pregatirea Rocker's Challenge de pe 4 si 5 iulie de la Sasca Romana - Cheile Nerei, am discutat cu baietii de la Coma ! Puteti citi interviul mai jos:

1. Ce ati mai facut in ultima vreme si ce puneti la cale pentru viitorul imediat?

Am lansat de curand o piesa si un clip nou pentru piesa "chip" ,am avut multe concerte frumoase iar pentru anul asta cu suguranta mai venim cu noutati

Cel mai bine de aflat este sa verificati tot ceea ce este nou pe pagina de facebook Coma pentru ca acea pagina aia nu minte niciodata:)

2. Urmeaza sa participati pe 4-5 iulie la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Ce setlist intentionati sa pregatiti pentru concert?

Un setlist complet cu piese din toata istoria trupei .un playlist pe care toti cei care iubesc formatia nu vor avea nici un moment de odihna pentru ca vor canta si vor dansa impreuna cu noi

3. Concertele sunt seara. Insa o componenta importanta a festivalului sunt si sporturile montane de peste zi. Pina sa urcati pe scena ce veti alege? Berea la umbra sau sport: tiroliana, mountain biking ori rafting pe Nera?

Vom alege cate putin din fiecare ,vom savura pe cat putem locatia fantastica si ne vom bucura de intalnirea cu prietenii nostri din Timisoara de la "implant pentru refuz"

4. Unde credeti ca se afla curentul rock romanesc acum si cat de mult credeti ca ajuta astfel de initiative precum festivalul din Cheile Nerei?

Orice initiativa de acest gen nu face decat sa dezvolte muzica asta pe care noi toti o iubim si bineinteles initiativa este extrem de binevenita

5. Ce le transmiteti fanilor care vor veni sa va vada la Rocker’s Challenge?

Rock n roll!!!!!!

www.rocker-s.ro


Concerte recomandate: