COMEBACK KID a lansat un nou single intitulat 'Disruption'

de Cristi Nedelcu

COMEBACK KID a lansat un nou single intitulat 'Disruption'


Pionierii punk-ului si hardcore-ului modern - Comeback Kid - au lansat un nou single insotit de un videoclip captivant: „Disruption”. Piesa este cel de-al doilea single, dupa „Trouble In The Winner's Circle” de pe viitorul EP „Trouble” al trupei, care va fi lansat pe 15 martie prin SharpTone Records.

„Disruption” este un real imn punk cu tobe frenetice, voci puternice si versuri explozive. Piesa este una energica perfecta pentru un circle pit iar videoclipul insotitor prezinta diverse imagini din turneul european recent al trupei COMEBACK KID.

Solistul Andrew Neufeld afirma despre piese: "'Disruption' serves as our call to arms type song. It's about just getting through the next day, or the next step because it could all come crashing down at any given moment."

EP-ul "Trouble" a fost produs si inregistrat de trupa si John Paul Peters la Private Ear Recording in orasul lor natal, Winnipeg, in 2023. Mixarea si masterizarea a fost realizata de Will Putney. Cele patru melodii sunt o explozie sonora, presarata de riff-uri thrashy si voci pe masura.

Trupa este originara din Winnipeg, Canada si a devenit cunoscuta cu „Turn It Around” in 2003. Albumul care le-a propulsat si definit cariera „Wake The Dead” a adus trupa la noi culmi in 2005. Dand notorietate genului hardcore in intreaga lume, COMEBACK KID a lansat patru albume intre 2011 si 2022, cel mai recent fiind foarte laudat si apreciat: „Heavy Steps” (Nuclear Blast). 2024 se pregateste sa fie un alt an remarcabil pentru trupa, odata cu lansarea EP-ului lor „Trouble” si cu show-urile ce vor veni in sprijinul materialului.

COMEBACK KID este formata din Andrew Neufeld (voce), Jeremy Hiebert (chitara), Stu Ross (chitara), Loren Legare (tobe) si Chase Brenneman (bass).

"Trouble" EP track listing:

01. Trouble In The Winner's Circle

02. Disruption

03. Chompin' At The Bit

04. Breaking And Bruised

Asculta noua piesa "Disruption" mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: