#3010 Festival - eveniment caritabil in beneficiul victimelor Colectiv

#3010 Festival - eveniment caritabil in beneficiul victimelor Colectiv

28 Octombrie 2016 - 30 Octombrie 2016
Bucuresti - Beraria H
Pret: 50 - 100 Lei

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociatia Colectiv GTG 3010 organizeaza in perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil in beneficiul victimelor din Colectiv.

Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemoreaza cei 64 de tineri care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv si este dedicat, totodata, celor care s-au luptat timp de un an cu traume si cu rani grave.

La Beraria H, in cele trei zile ne vor fi alaturi, printre altii, membrii trupelor: Compact, Talisman, Coma, Metrock, Anton, Krypton Unplugged, Truda, Altar, Awake, Trooper, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, Bulletproof, Roadkillsoda, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul si calitatile sale de prezentator va fi alaturi de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.

Pretul unui bilet va fi de 50 de lei, iar un abonament pe cele trei zile va costa 100 de lei.

Banii din vanzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta deja existenta.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram



Concerte recomandate:


f