Absu: Concert in Bucuresti in Club Fabrica pe 2 martie 2013

Poze de la concert (click pentru a le mări)

IAD IAD IAD IAD
Adauga si tu o poza

02 Martie 2013
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 45 lei, 55 lei

03.03.2013

Poze concert ABSU in Bucuresti, Club Fabrica pe 2 martie 2013

O galerie foto a concertului ABSU de sambata, 2 martie, din Club Fabrica, poate fi urmarita pe METALHEAD.ro accesand link-ul de mai jos:

Poze Concert ABSU in Bucuresti, Club Fabrica pe 2 martie 2013

Fotografii de Miluta Flueras- www.miluta.ro

Poze Absu: Concert in Bucuresti in Club Fabrica pe 2 martie 2013 (User Foto) - ABSU

 

02.03.2013

Concert ABSU sambata la Club Fabrica din Bucuresti

Sambata, 2 martie, in incinta Club Fabrica, va avea loc concertul legendarei trupe americane de thrash/black metal , Absu, ce ii are ca invitati pe Demon’s Shade din Italia, Infest din Serbia , Akral Necrosis si I.A.D din Romania.

Program concert:

18:00 doors open
19:00 I.A.D. (RO)
19:45 Akral Necrosis (RO)
20:40 Infest (SR)
21:45 Demon’s Shade (IT)
22:45 ABSU (US)

Pretul unui bilet este de 45 lei pana pe 1 martie inclusiv si de 55 lei disponibil la intrare in ziua concertului.

27.02.2013

Programul concertului ABSU la Bucuresti

Va reamintim ca sambata, 2 martie, in incinta Club Fabrica, va avea loc concertul legendarei trupe americane de thrash/black metal , Absu, ce ii are ca invitati pe Demon’s Shade din Italia, Infest din Serbia , Akral Necrosis si I.A.D din Romania.

Program concert:

18:00 doors open
19:00 I.A.D. (RO)
19:45 Akral Necrosis (RO)
20:40 Infest (SR)
21:45 Demon’s Shade (IT)
22:45 ABSU (US)

Pretul unui bilet este de 45 lei pana pe 1 martie inclusiv si de 55 lei disponibil la intrare in ziua concertului.

Pentru cazul in care biletele de 45 lei au fost epuizate la locatiile anuntate anterior, acestea pot fi cumparate on line de pe site-urile: www.iabilet.ro, www.rezervariclub.ro, www.metalhead.ro/bilete/ pana pe data de 1 martie inclusiv.

20.02.2013

Infest canta in deschiderea concertului Absu la Bucuresti

Pentru concertul faimoasei trupe americane de black metal, Absu, care va avea loc pe data de 2 martie in incinta Club Fabrica, Romanian Thrash Metal Club v-a pregatit cateva surprize!

Binecunoscuta publicului romanesc de profil in urma turneului de anul trecut dar si participarii la Romanian Thrash Metal Fest, trupa thrash/death sarbeasca Infest, una dintre cele mai titrate titulaturi extreme din tara vecina vine sa completeze line-up-ul concertului, alaturi de Demon’s Shade, Akral Necrosis si I.A.D.

Infiintata in 2002 si aflata la al treilea album, trupa Infest se pregateste in aceasta primavara pentru un turneu european dar si pentru urmatorul album. Pasiunea membrilor pentru metalul extrem dar si implicarea activa a acestora in scena extrema mondiala face ca prezenta Infest in cadrul concertului Absu din Bucuresti sa genereze mai mult decat un simplu recital.

Astfel, pe tot parcursul serii de 2 martie, inca de la deschidere si pana la incheiere, in sala de concert va functiona un punct informativ Darkness Rising Festival – cel mai mare festival din Europa de Est dedicat exclusiv black metalului , unde cei interesati de acest eveniment, vor putea cere si afla detalii dintre cele mai intime direct de la sursa. Khil, bassistul formatiei Infest numarandu-se printre organizatori! Se doreste ca in acest mod mai mult decat direct de comunicare ca pe langa detaliile deja publice despre line-up si bilete, sa se acopere puncte de interes exclusiv locale: acces la zona, transport, cazare, preturi si nu in ultimul rand excursia pe care Romanian Thrash Metal Fest si Darkness Rising Festival o pregatesc pentru perioada 30 mai-1 iunie.

Line-up:

ABSU (US)
Demon’s Shade (It)
Infest (Sr)
Akral Necrosis (Ro)
I.A.D (Ro)

Biletele la acest eveniment au fost puse in vanzare si costa:

45 lei pana pe 1 martie 2013
55 lei in ziua concertului

Biletele se pot procura online de pe site-urile:www.iabilet.ro    www.metalhead.ro/bilete/

11.01.2013

Concert Absu la Bucuresti: biletele se pot cumpara acum si de pe METALHEAD!

Biletele la concertul Absu care va avea loc sambata, 2 martie 2013, sunt acum disponibile spre vanzare si pe METALHEAD!

Romanian Thrash Metal Club va invita la un concert istoric, in compania legendarei trupe de black thrash metal ABSU din USA si a invitatilor acesteia: Demon’s Shade din Italia dar si Akral Necrosis si I.A.D. din Romania.

Biletele la acest eveniment vor fi puse in vanzare incepand cu 10 ianuarie 2013 si vor costa:

45 lei pana pe 1 martie 2013
55 lei in ziua concertului

Biletele se pot procura online de pe site-urile: www.iabilet.ro  www.rezervariclub.ro  www.metalhead.ro/bilete/

Concertul va avea loc in Club Fabrica din strada 11 Iunie nr. 50 din Bucuresti si este parte a unui turneu foarte exclusivist pe care legenda americana il va efectua in Europa la inceputul acestei primaveri!

Avem un nume care a zdruncinat puternic aura de legenda a black metal-ului norvegian, avem un baterist care poate concura la orice moment cu greii metalului atat extrem cat si progresiv, avem Absu – un nume care nu are voie sa nu apara pe lista oricarui impatimit al concertelor de gen!

08.01.2013

Oficial: Concert Absu la Bucuresti in club Fabrica pe 2 martie 2013

Sambata, 2 martie 2013, legendara trupa de black thrash metal ABSU din USA va canta in clubul Fabrica din Bucuresti. In deschidere: Demon's Shade din Italia si Akral Necrosis si I.A.D. din Romania.

Concertul este parte a unui turneu foarte exclusivist pe care legenda americana il va sustine in Europa la inceputul acestei primaveri!

Infiintata in 1990 in Texas - USA, ca trupa de death metal, dupa o seama de demouri foarte apreciate printre cunoscatori si odata cu cooptarea carismaticului dar si talentatului baterist Proscriptor, Absu isi incepe activitatea discografica oficiala in 1993 cu un album unicat stilistic, combinatie de black si death metal independenta de trendurile momentului in materie de metal extrem si anume Barathrum: V.I.T.R.I.O.L., album care atrage si eticheta stilistica alternativa de Mythological Occult Metal asupra trupei.

Urmeaza The Sun Of Typhareth, in 1995, album care deschide cunoscuta Trilogie Celtica in cariera trupei, numita asa dupa preponderenta elementelor celtice in simbolistica lirica dar si estetica afisate, cu toate ca, deasemenea, se pot intalni o multime de trimiteri la mitologiile sumeriana si mesopotamiana. Odata cu The Third Storm Of Cythraul in 1997, al doilea album al trilogiei, se aseaza si bazele stilului care ii va consacra pe Absu ca trupa de metal extrem traditional, si anume blackened thrash metal, iar dupa lansarea Tara in 2001, nu mai exista nicio indoiala ca Absu este una dintre cele mai feroce dar si tehnice trupe de metal extrem, chiar si raportat la standardele ridicate ale genului in materie de acestea.

Dupa o pauza de 5 ani in cariera trupei (2004-2009), timp in care Proscriptor a fost la un pas de a deveni bateristul legendarei trupe Slayer si numai intoarcerea lui Dave Lombardo a impiedicat acest lucru sa devina realitate iar restul membrilor Absu si-au pierdut interesul pentru aceasta, trupa revine intro noua componenta in 2009 cu albumul omonim, Absu, album care anunta si deschiderea unei noi trilogii, de aceasta data centrata puternic pe simbolistica adiacenta numelui si insotita de o abordare aproape alchimica atat a liricii si imaginii cat si a muzicii.

Al doilea album al noii trilogii si ultimul pentru moment, Abzu, editat in 2011 se prezinta ca unul dintre cele mai agresive acte de metal extrem , atat in atitudine cat si in ceea ce priveste tehnica, totul fiind executat la viteze imposibil de realizat cu mijloace standard si nerecurgand la trucurile si artificiile la care apeleaza alte trupe cu pretentii in materie, cum ar fi gravity-blast-ul sau abuzul de trigger-e.

In 2013 stam si ne intrebam nu fara o urma de spaima, ce ne mai pregateste Absu pentru capitolul final al trilogiei, albumul deja anuntat sa apara in acest an sub numele de Apsu si nu putem decat sa speram ca odata cu concertul pe care legenda americana il va sustine pe 2 martie in Club Fabrica, un colt al giulgiului sa se ridice astfel incat sa putem trage cu coada ochiului la ce ne asteapta pe viitor.

Avem un nume care a zdruncinat puternic aura de legenda a black metal-ului norvegian, avem un baterist care poate concura la orice moment cu greii metalului atat extrem cat si progresiv, avem Absu – un nume care nu are voie sa nu apara pe lista oricarui impatimit al concertelor de gen!

Absu on Bandzoogle
Absu on Myspace

Nascuta in 2005 in Milano – Italia, trupa Demon’s Shade este un exemplu de seriozitate in ceea ce priveste dedicarea membrilor pentru aceasta. Avand membri comuni cu mai cunoscutii Stormcrow si Malfeitor, la 7 ani de la infiintare, Demon’s Shade au un demo si doua EP-uri finantate din banii proprii, precum si un full-length, Sequence 3-11 (2011) membrii nefiind dispusi sa accepte niciun compromis cu privire la orientarea si ideile care au dus la infiintarea trupei. Genul abordat este black metal, dar granita spre death metal este atacata adeseori, formatia catalogandu-se simplu drept “metal extrem”, cu o aplecare evidenta spre complexitate si tehnica. Baietii promit un show de exceptie pe scena din Fabrica, atat din punct de vedere muzical cat si vizual, abordarea lor estetica fiind pe masura genului prestat. Va fi cu siguranta , atat o experienta concertistica interesanta, cat si un exemplu pentru multi in materie de promovare a propriei munci!

Demon’s Shade Official Page


Akral Necrosis , trupa de black/thrash metal din Bucuresti a carei activitate a inceput in 2006 si s-a cristalizat in 2012 cu albumul Pandemic Dominion, este una dintre cele doua trupe romanesti apreciate de catre Romanian Thrash Metal Club ca fiind potrivite pentru a deschide un recital de calibrul Absu, atat datorita genului prestat cat si a calitatii compozitiilor.

https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470

I.A.D. ( Inbreed Aborted Divinity ) , o trupa infiintata in 2001 in Germania de catre bateristul roman Advocatus Diaboli Dei si actualmente relocata in Petrosani este trupa care va deschide recitalurile din Fabrica, genul prestat, un mix fascinant de black si death metal, fiind o recomandare serioasa pentru a completa line-up-ul serii.

https://www.facebook.com/InbreedAbortedDivinity

Biletele la acest eveniment vor fi puse in vanzare incepand cu 10 ianuarie 2013 si vor costa:

45 lei pana pe 1 martie 2013
55 lei in ziua concertului

Biletele de 45 lei vor fi disponibile la:

Club Fabrica – strada 11 Iunie nr.50 – Bucuresti
Club Private Hell – Calea Grivitei nr.91 – Bucuresti
Titus Constantinescu ( www.letsrock.ro ) – 0722814991

Pana la data de 1 martie 2013 orele 24:00.

Se pot face rezervari la contact@rtmc.ro specificand numele pe care se face rezervarea si numarul de bilete dorite. Rezervarile expira pe 1 martie orele 24:00!

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment in calitate de organizatori!

Never Blow Out The Eastern Candle – ABSU Live in Bucharest este un eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club cu sprijinul Club Fabrica, Green Sound Team si Twilight 13 Media.

21.12.2012

Absu: Concert in Bucuresti in Club Fabrica pe 2 martie 2013

Am auzit noi un zvon cum ca Absu vor sustine un concert in Romania in primavara anului 2013.

Inca nu se cunosc alte detalii, dar vom reveni cu informatii.

Grupul texan Absu s-a format in 1989 si a lansat pana acum sase albume: Barathrum: V.I.T.R.I.O.L. (1993), The Sun of Tiphareth (1995), The Third Storm of Cythraul (1997), Tara (2001), Absu (2009) si  Abzu (2011).

S-a confirmat si un viitor album  numit "Apsu", despre care nu se cunosc momentan mai multe informatii.

Membrii actuali Absu sunt:

Proscriptor McGovern (Russley Randell Givens) - Drums & Percussion, Lead Vocals, Mellotron, Lyrics, Arrangements (1992-)
Ezezu (Paul Williamson) - Bass, Vocals (2008-)
Vis Crom (Matt Moore) - Guitars (2009-)

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook