ALTERNOSFERA - Cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, in concert sambata la Constanta


14 Februarie 2015
Constanta - Clubul DOORS
Pret: 25 de Lei

 Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine sambata, 14 februarie 2015, un concert in Clubul DOORS din Constanta. Recent, formatia a obtinut pentru al doilea an consecutiv premiul Best Romanian Alternative Rock Band, in cadrul concursului organizat de catre site-ul de rock nr. 1 din Romania – Metalhead. 

Despre recenta distinctie, Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera, declara urmatoarele: „Atata timp cat faci totul sincer, cu daruire de sine, fara a-ti modifica sistemul de valori in favoarea beneficiilor materiale, vei avea un feedback la fel de sincer si pe masura, dupa cum il are Alternosfera.”

„Multumim inca o data celor care au votat Alternosfera la categoria - Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta. Marcel Bostan, Alternosfera 

Alternosfera au lansat pana in prezent 4 albume si un LP, iar muzica lor bucura mii de fani din Romania si Republica Moldova. 

Pentru concertul din Constanta, biletele se vor putea achizitiona in seara evenimentului din locatie, la pretul de 25 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook