ALTERNOSFERA - Haosoleum - lansare de album la Arenele Romane pe 9 Octombrie


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Alernosfera la Arenele Romane Poze Alernosfera la Arenele Romane Poze Alernosfera la Arenele Romane Poze Alernosfera la Arenele Romane
Adauga si tu o poza

09 Octombrie 2015
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 35 - 70 de Lei

12.10.2015

Poze de la concertul de lansare a noului album Alternosfera

 Pozele de la concertul de lansare a albumului Haosoleum de la Alternosfera ce a avut loc la Arenele Romane, pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Poze de la concertul de lansare a noului album Alternosfera la Arenele Romane

Foto Credits: Florin Matinca

05.10.2015

Alternosfera - lansare "Haosoleum": Program, informatii utile si reguli de acces

 ALTERNOSFERA, trupa rock din Republica Moldova,  lanseaza cel de-al cincilea album din cariera „Haosoleum”, vineri, 9 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Harlequin_Jack din Bucuresti, Toy Machines din Suceava si Red IceCream din Chisinau vor canta in deschiderea concertului.

Au mai ramas doar cateva zile in care se pot achizitiona bilete la pretul de 45 lei. In ziua evenimentului, la intrare, vor fi disponibile bilete la pretul de 50 lei.

ACCES

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos pe la portile de fier), incepand cu ora 19:00 si este deschis pe toata durata concertului. In perimetrul evenimentului se va putea intra doar pe baza de bilet valid. Spatiul de concert are o singura zona de acces (pe jos, prin parc) si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare.

Fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special, iar posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala ce le va permite accesul in zona respectiva.

Zona evenimentului nu va putea fi parasita decat in cazul unei urgente, in caz contrar, se va achizitiona un alt bilet.

Pe teritoriul Arenelor Romane va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care va mai asigura paza si protectia la eveniment.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar  in cazul in care sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Pentru a inlatura orice dubii, se recomanda prezentarea unui act doveditor al varstei copilului (copie), la intrare. De asemenea, se recomanda utilizarea unor casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

ALTE INFORMAtII UTILE

In zona de concert sunt interzise urmatoarele:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase;

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de concert;

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel;

- accesul cu umbrele (va rugam sa luati pelerine de ploaie, desi nu e nevoie, se anunta vreme frumoasa);

- accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie.

Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vanzarea de produse se va face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. Jetoanele nu pot fi returnate dupa festival, pentru ca vor fi batute pe casa de marcat si fiscalizate. Pretul unui jeton este de 6 lei. La vanzare veti putea gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdog, nachos, popcorn si multe altele.

MEET & GREET

Fanii posesori de suplimente meet & greet (valide doar cu un bilet cumparat), se vor intalni cu membrii formatiei Alternosfera dupa concert, la intrarea in backstage, din dreapta scenei. Fanii sunt rugati sa pastreze suplimentul pe durata concertului si sa-l prezinte doar inainte de accesul in backstage, sa nu-l scaneze sau sa-l rupa la intrare.

PROGRAM

Programul concertului este urmatorul:

Open Doors: 19:00

Harlequin_Jack: 20:00 – 20:30

Toy Machines: 20:45 - 21:15

Red Icecream: 21:30 - 22:10

ALTERNOSFERA: 22:30

BILETE sI ABONAMENTE

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Uman, Muzica, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Zebra Pay, Magazinul VGeneration, Magazinele Say Shop), dar si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si in reteaua Eventim si Myticket (Diverta, Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului)

Biletele costa 45 de lei in presale si 50 de lei in ziua evenimentului, la intrare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Alternosfera

25.09.2015

Trupe din Bucuresti, Suceava si Chisinau, in deschiderea concertului Alternosfera de la Arenele Romane

 Harlequin_Jack din Bucuresti, Toy Machines din Suceava si Red IceCream din Chisinau vor evolua pe 9 octombrie la Arenele Romane, in deschiderea concertului Alternosfera de lansare a albumului “Haosoleum”. Primele doua sunt deja cunoscute publicului din Romania, evoluand in repetate randuri pe scenele de concert din tara. 

Red IceCream este o formatie tanara de peste Prut ce si-a facut aparitia in 2012 cu piesa “No matter of time”, un EP si videoclipul piesei “Born to Play Rock ‘n’ Roll”.  Tot atunci, trupa a avut concerte in R. Moldova, Rusia si Ucraina. Acum, Red IceCream este pregatita sa-si lanseze primul album si un videoclip. 

Biletele Golden Circle pentru concertul de lansare a albumului “Haosoleum” a trupei Alternosfera au fost epuizate. In vanzare mai sunt doar bilete Normal Circle, la pretul de 45 lei, disponibile pe Iabilet.ro, Eventim.ro si Myticket.ro. in ziua evenimentului, pretul unui bilet de acces va fi de 55 lei (Normal Circle). De asemenea, Iabilet.ro a pus in vanzare un numar limitat de suplimente Meet&Greet la pretul de 60 lei. 

24.09.2015

Concertul Alternosfera de la Arenele Romane, reprogramat pentru 9 Octombrie

 Concertul de lansare a albumului “Haosoleum”, programat pe 2 octombrie la Arenele Romane se amana cu o saptamana, urmand a se desfasura pe 9 octombrie, in aceeasi locatie.

Decizia de reprogramare a concertului este justificata de intarzierea producerii si multiplicarii CD-urilor noului album “Haosoleum”.

“Lansarea unui album presupune prezenta fizica a acestuia la eveniment, ceea ce, din pacate, nu este posibil pe 2 octombrie. Din motive tehnice, ce tin de multiplicarea CD-ului, suntem nevoiti sa amanam concertul cu o saptamana. Cerem scuze fanilor si promitem un concert memorabil pe 9 octombrie, la Arenele Romane”, a declarat Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

Biletele achizitionate pentru acest eveniment sunt valabile pentru 9 octombrie, iar in retelele iabilet.ro, myticket.ro si eventim.ro mai sunt disponibile bilete Normal Circle, la pretul de 45 lei si un numar limitat de suplimente Meet&Greet la pretul de 60 lei.

Acces publicului se va face, asa cum s-a anuntat anterior, incepand cu ora 19.00.

22.07.2015

ALTERNOSFERA - Haosoleum - lansare de album la Arenele Romane pe 9 Octombrie

 ALTERNOSFERA, formatia de rock din Republica Moldova, lanseaza cel de-al cincilea album din cariera vineri, 9 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Nu scapa biletele earlybird la oferta si in numar limitat (doar 500 de bucati).

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.

In tomna acestui an (vineri, 9 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic - „Haosoleum”. Albumulreprezintaa treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat in 2012) si „Epizodia” (lansat de Ziua Internationala π – ziua 3, luna 14, 2013)

Conceputul acestui triptic graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Invaluita in trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers.

Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.

Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. A inceput Epizodia.

Pe 9 octombrie 2015, Alternosfera lanseaza Haosoleum.

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro, in format fizic din reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Magazinul Muzica, VGeneration, de la agentiile Perfect Tour din toata tara, dar si de la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay dar si de pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si din retelele Eventim si Myticket

Preturile pentru primele 500 de bilete sunt urmatoarele: 35 lei – Normal Circle, 50 lei – Golden Circle. - EPUIZATE

Dupa epuizarea primei serii de bilete, preturile vor fi 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle.

In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona la preturile: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).


Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook