Alternosfera concerteaza in Club Control pe 20 Octombrie


20 Octombrie 2016
Bucuresti - Club Control
Pret: 50 Lei

Alternosfera va canta in premiera in Club Control, pe 20 octombrie, in cadrul seriei de concerte BT Live, care reuneste o parte dintre cele mai valoroase si reprezentative nume ale muzicii alternative romanesti.

Ready to rock`n`roll?!!!

Facebook event

Open doors: 21.00h

Intrare: 50 lei ( in avans si la intrare, daca mai raman bilete)

Urmatoarele show-uri din cadrul BT Live - powered by Banca Transilvania:

Golan (3 noiembrie), Travka ( 20 noiembrie), FiRMA (8 decembrie), Alexandrina (15 decembrie), Vita de Vie (15 decembrie).

BT Live se va derula in club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), incepand cu 29 septembrie pana la sfarsitul anului 2016.

Mai multe detalii despre bilete si reguli acces:

www.facebook.com/clubcontrol

www.control-club.ro

 --------------------------

Povestea trupei Alternosfera a inceput in 1998 si s-a propagat cu forta de indata ce piesa „Wamintirile”, a invadat posturile de radio si televiziune din Republica Moldova si Romania. Brand-ul deosebit de chitara grunge si clape armonioase dau trupei din Chisinau melodicitate si originalitate si o inscrie pe lista numelor esentiale ale scenei alternative actuale. 

Printr-o prezenta live impresionanta si materiale de studio lucrate meticulos (cinci albume si un EP), dar si datorita unui fanbase remarcabil si fidel, Alternosfera a devenit unul dintre headlinerii favoriti pentru evenimentele de mare amploare din intreaga tara.

Invaluita in misterul conceptelor de show promovate prin „Virgula Tour” si „Epizodia Tour”, Alternosfera urca in premiera pe scena clubului Control cu povestea celui mai nou album „Haosoleum” (2015) si va sustine un concert de neuitat in cadrul seriei BT Live.

www.facebook.com/Alternosfera

----------------------------------------------

BT Live reuneste cateva dintre cele mai valoroase si reprezentative nume ale muzicii alternative romanesti.

Intr-o perioada in care compozitiile muzicale originale si complexe nu primesc aprecierea meritata, Banca Transilvania sutine spiritul artistic romanesc, dovedind ca are cea mai dinamica si non-conformista abordare de pe piata bancara.

www.bancatransilvania.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook