AMANAT si ANULAT - Concert Paradise Lost si Samael in Romania la Cluj Napoca

AMANAT si ANULAT  - Concert Paradise Lost si Samael in Romania la Cluj Napoca

03 Decembrie 2009
Cluj Napoca - Casa de Cultura a Studentilor
Pret: 85 RON

Update 15 Februarie 2010:

Concertul Paradise Lost de la Cluj-Napoca a fost anulat


 

Update 16 Noiembrie 2009

Concertul Paradise Lost la Cluj Napoca a fost AMANAT! (Update)

Am primit din partea Maximum Rock urmatorul comunicat:

De 20 de ani numele Paradise Lost a insemnat una din cele mai importante prezente in lumea metal-ului. Considerati unii din formatorii goth metal-ului, britanicii au sustinut concerte in intreaga lume si au lansat nu mai putin de 12 albume de studio, incluzand ultimul disc „Faith divides us - Death unites us” ce va fi lansat in luna septembrie. De la album la album s-a putut observa felul in care trupa a evoluat, oferind produse cat se poate de deosebite. Valoarea lor este cu atat mai mare pe cat de multe laturi ale goth-ului au imbinat cu metal-ul.
  
Au fost mereu printre trupele indragite de rockerii romani si au ajuns sa se numere printre cei ce vin la noi in mod regulat. Trebuie amintit faptul ca ultimul concert in Romania a avut loc in ianuarie 2008. Fanii Paradise Lost vor putea sa isi vada trupa preferata in acest an intr-un alt cadru decat pana acum, si anume la Cluj-Napoca. Ce cadru ar putea fi mai potrivit pentru o trupa de goth metal decat unul transilvanean?

Impreuna cu cei de la Paradise Lost vor canta elevtienii de la SAMAEL, o alta trupa obisnuita deja cu publicul roman. Black metal, industrial metal, symphonic metal. Totul pus intr-un blender si amestecat.

La fel ca si trupa cu care va imparti scena,
Samael a experimentat de-a lungul carierei mai multe laturi ale muzicii, obtinand in majoritatea cazurilor rezultate de exceptie. S-au bucurat de aprecierea publicului din Romania chiar de la inceputul anilor ’90. Au ramas mereu activi in lumea metal-ului si au continuat sa faca muzica indiferent de ce trend era la moda.

Ocazia de a vedea aceste doua trupe impreuna pe scena la Cluj-Napoca este cu adevarat un cadou de iarna facut iubitorilor de rock din Romania!

In deschiderea acestui eveniment vor canta cei de la Ghost Brigade (www.myspace.com/ghostbrigade), o formatie finlandeza foarte promitatoare ce imbina elemente de melodic death metal cu doom si progressive.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca

Pret bilet:

- pana in data de 30 septembrie 78 RON ( ~ 18 Euro)

- dupa data de 01 noiembrie 85 RON (~ 19,5 Euro)

Numar de bilete: 650

Biletele sunt disponibile incepand cu 11 septembrie atat in reteaua Germanos cat si on-line pe Eventim

Mai multe detalii pe: www.promusicprod.ro/paradiselost/
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f