AMON AMARTH - The Return Of The Vikings - 4 decembrie - Arenele Romane

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Amon Amarth Amon Amarth Amon Amarth Amon Amarth
Adauga si tu o poza
AMON AMARTH - The Return Of The Vikings - 4 decembrie - Arenele Romane

04 Decembrie 2016
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 75 - 150 RON

05.12.2016

Poze de la concertul Amon Amarth si Grand Magus

Vikingii de la Amon Amarth au facut show pe scena Arenelor Romane din Bucuresti! Concertul a facut parte din masivul turneu de promovare al noului album Amon Amarth, "Jomsviking". Invitatii speciali ai serii au fost suedezii de la Grand Magus!

 

O poveste cu vikingi si vrajitori - Andrei Zbirnea (Observatorul Cultural)

Cronica de concert - Elena Veronica Brad (DieRatte Photography)

 

Poze cu Publicul , Poze Amon Amarth, Poze Grand Magus - Foto Credits: DieRatte Photography

Poze de la concertFoto Credits: Florin Matinca

 

Poze Poze pentru articole - AA

17.11.2016

Program si Reguli de Acces pentru concertul Amon Amarth si Grand Magus de la Arenele Romane

Pe 4 decembrie vikingii de la Amon Amarth revin la Bucuresti pentru a sustine un show de neuitat pe scena Arenelor Romane! Concertul de la Bucuresti face parte din masivul turneu european de promovare a noului album Amon Amarth, "Jomsviking". Invitatii speciali ai serii sunt suedezii de la Grand Magus!

 

INFORMATII BILETE:

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Va reamintim ca Vikings Circle este sold out! Biletele sunt disponibile acum la pretul de 90 de Lei (Acces General), iar in ziua concertului acestea vor costa 100 de Lei.

 

PROGRAM:

16:00 – 17:00 Meet & Greet

 

19:00 - Acces Public

20:00 – 20:45 Grand Magus

21:15 – 22:55 Amon Amarth

 

INFORMATII MEET & GREET

- Persoanele care au achizitionat upgrade-ul VIP (Meet & Greet) de pe site-ul Amon Amarth sunt rugate sa fie prezente INAINTE de ora 16:00 la intrarea de la Arenele Romane (casuta de bilete), unde va exista o zona de intalnire special marcata.

- Persoanele care au achizitionat upgrade-ul VIP (Meet & Greet) sunt rugate sa aiba asupra lor un ACT DE IDENTITATE si BILETUL standard achizitionat pentru seara concertului (il puteti cumpara de pe www.iabilet.ro). Fara acestea nu veti putea participa la sesiunea de Meet & Greet.

- Un reprezentant oficial al formatiei se va ocupa personal de verificarea listei si de validarea upgrade-urilor achizitionate. Acest lucru se va intampla la ora 16:00, de aceea va rugam sa fiti prezenti la intrarea Arenelor Romane INAINTE de ora 16:00.

- Reprezentantul oficial al formatiei va va ghida catre locul in care se va tine sesiunea de Meet & Greet (in interiorul cortului de la Arenele Romane).

- Zona de Meet & Greet va fi amplasata in apropierea stand-ului de merchandise. Doritorii vor putea achizitiona tricouri, CD-uri si alte obiecte Amon Amarth inainte de inceperea concertului.

 

REGULI DE ACCES

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti  sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Vikings Circle primesc o bratara cu care vor intra in zona dedicata. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul in zona Vikings Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

 

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

 

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort  (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc. 

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot staff-ul si echipele care lucreaza la concert.

Harta Arenele Romane: http://bit.ly/hartaAreneleRomane 

 

OBLIGATIILE PUBLICULUI 

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL ;

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate. 

 

Evenimentul poarta marca METALHEAD si este un warm-up party pentru festivalul METALHEAD Meeting 2017!!!

08.11.2016

Vikings Circle la concertul Amon Amarth este sold out!

Pe 4 decembrie, vikingii de la Amon Amarth revin la Bucuresti, mai exact la Arenele Romane (cort incalzit), pentru a pune in scena un show de zile mari! Concertul face parte din masivul turneu de promovare al noului lor album, "Jomsviking", iar in deschidere va concerta legendara formatie suedeza Grand Magus. 

Pentru acest eveniment, categoria de bilete "Viking Circle" este acum sold out! 

 

 

Gasiti in continuare bilete la Acces General la pretul de 90 de Lei online pe www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iaBilet: Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H, Hard Rock Cafe, agentiile Perfect Tour, la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay si la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex.

Online puteti plati cu cardul sau prin Paypal. Puteti achita biletele pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

In ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet la categoria Acces General va fi de 100 de Lei. Va reamintim ca vor fi puse in vanzare in total doar 1600 de bilete.

 

Evenimentul poarta marca METALHEAD este warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2017 !

19.07.2016

Grand Magus vor urca pe scena alaturi de Amon Amarth pe 4 decembrie

Legendara formatie suedeza de heavy/doom metal, Grand Magus, a luat nastere in 1996 sub numele de 'Smack' ca mai apoi, in 1999, sa devina proiectul pe care il cunoastem azi.

Trioul suedez poarta blazonul muzical al unor formatii precum Black Sabbath, Deep Purple, Judas Priest, Rainbow, Uriah Heep, Nazareth sau Manowar, un amalgam de blues, hard rock, heavy metal si doom care a fost materializat in opt albume de studio devenind astfel unul dintre varfurile de lance ale casei de discuri Nuclear Blast.

Grand Magus vor urca pe scena Arenelor Romane pe data de 4 decembrie pentru a sustine un concert exceptional alaturi de Amon Amarth.

Componenta formatiei:

Janne "JB" Christoffersson - vocals, guitar

Mats "Fox" Skinner - bass, backing vocals

Ludwig "Ludde" Witt - drums

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet : Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay (vezi harta), stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H.

16.05.2016

AMON AMARTH - The Return Of The Vikings - 4 decembrie - Arenele Romane

 Pe 4 decembrie vikingii de la Amon Amarth revin la Bucuresti in cadrul unui show de zile mari la Arenele Romane (cort incalzit)!

Showul de la Bucuresti face parte din masivul turneu european care poarta numele de Jomsviking. Acesta este cel mai mare din cariera trupei si poarta numele celui de-al 10-lea album de studio. Acesta a intrat pe pozitii fruntase in topurile din jurul lumii in tari ajungand chiar pe locul intai in Germania si Austria si pe locul trei in Elvetia.

Amon Amarth inseamna:

Johan Hegg - Voce

Ted Lundström - Chitara Bas

Johan Söderberg - Chitara

Olavi Mikkonen – Chitara

Jocke Wallgren - Tobe

Inca un invitat special de peste hotare va fi anuntat in curand !

Biletele se pun in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea incepand cu data de 18 mai iar pana pe 1 iulie primele 250 de bilete din fiecare categorie au urmatoarele preturi:

- Vikings Circle - 120 de lei 

- Acces General - 75 de lei

Dupa 1 iulie biletele vor costa 90 de lei Acces General respectiv 150 de lei Vikings Circle. In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 100 de lei (cele din fata scenei vor fi sigur sold out pana atunci)

Vikings Circle are doar 250 de locuri, in total.

Vor fi puse in vanzare in total doar 1600 de bilete.

Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru Metalhead Meeting 2017 !
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: