ANTIMATTER canta pe 22 septembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Fotografii Antimatter Fotografii Antimatter Fotografii Antimatter Fotografii Antimatter
Adauga si tu o poza

22 Septembrie 2016
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 39 - 55 RON

23.09.2016

Fotografii de la concertul Antimatter

Galeria foto de la concertul Antimatter ce a avut loc pe data de 22 septembrie la Hard Rock Cafe poate fi vizualizata aici:  GALERIE FOTO

 

Foto Credits:

Valentin Diaconescu

Stefan Teodor

Carlos Fuenes: https://www.facebook.com/Carlos.E.Funes/

06.09.2016

Pentru concertul Antimatter categoria de bilete VIP este sold-out!

Pentru show-ul Antimatter de joi, 22 septembrie, de la Hard Rock Cafe, categoria de bilete VIP este acum sold-out! In momentul de fata au ramas disponibile urmatoarele categorii de preturi:

Loc la masa - 39 lei

Fara loc (In picioare)- 39 lei

Biletele ramase sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet.

Antimatter se intoarce la Bucuresti pentru un show unde veti putea asculta piesele care i-au facut celebri. Alaturi de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, doua live si doua compliatii, cel mai recent album Fear of a Unique Identity, in 2012. Primele release-uri ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cantate de voci feminine si au balansat intre Gothic si Trip Hop. 

Planetary Confinement a marcat startul unei schimbari stilistice catre un Acustic Rock cu un sound mult mai melancolic, iar Leaving Eden a continuat aceasta directie, evidentiind mai mult chitarele electrice, alaturi de un sound ambiental. Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai coerent, energic, mixand diferitele stiluri prin care au trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave. 

"The Judas Table" Tour trece si prin Romania pentru a promova albumul "The Judas Table". Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK .

Biletele pentru showul Antimatter se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Quantic, Cafe DEKO,  stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe Bucuresti, precum si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile. Cumpararea biletelor include automat si rezervarea de loc la masa.

Online puteti plati cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone si Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

12.02.2016

ANTIMATTER canta pe 22 septembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

 Joi, 22 septembrie de la ora 21:30, METALHEAD va invita la Hard Rock Cafe la o seara magica alaturi de britanicii de la Antimatter.

Infiintata in 1997 de catre Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se intoarce la Bucuresti pentru un show unde veti putea asculta piesele care i-au facut celebri. Alaturi de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, doua live si doua compliatii, cel mai recent album Fear of a Unique Identity, in 2012. Primele release-uri ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cantate de voci feminine si au balansat intre Gothic si Trip Hop. Planetary Confinement a marcat startul unei schimbari stilistice catre un Acustic Rock cu un sound mult mai melancolic, iar Leaving Eden a continuat aceasta directie, evidentiind mai mult chitarele electrice, alaturi de un sound ambiental. Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai coerent, energic, mixand diferitele stiluri prin care au trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave. "The Judas Table" Tour trece si prin Romania pentru a promova albumul "The Judas Table". Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK .

Mick Moss & CO revin in Romania dupa prezenta la festivalul Metalhead Meeting 2015 unde au cantat alaturi de nume precum Amorphis, Turisas, Satyricon, Bloodbath sau The Sirens.

Biletele pentru showul Antimatter se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/reteaMagazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Quantic, Cafe DEKO,  stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe Bucuresti, precum si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile. Cumpararea biletelor include automat si rezervarea de loc la masa.

Online puteti plati cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone si Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Biletele in presale au urmatoarele preturi:

- 55 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 39 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 39 de lei. in ziua evenimentului, biletele acces general costa 50 de lei. Biletele VIP vor fi cel mai probabil sold out.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook