Anulat - Concert RUPA AND THE APRIL FISHES si TAPINARII in Hard Rock Cafe Bucuresti

Anulat - Concert RUPA AND THE APRIL FISHES si TAPINARII in Hard Rock Cafe Bucuresti

25 Mai 2012
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 40 lei, 80 lei, 110 lei

Concertul Rupa & The April Fishes ce ar fi trebuit sa aiba loc astazi seara in Hard Rock Cafe a fost anulat. Cei care au cumparat bilete vor putea recupera contravaloarea lor, de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate.

Managementul trupei a informat joi seara organizatorii evenimentului ca artistii se afla in imposibilitatea de a sosi in Romania in timp util pentru sustinerea spectacolului, deoarece condtiiile atmosferice au impiedicat decolarea avionului cu care trupa ar trebuit sa vina din SUA

Ne cerem scuze pentru eventualele probleme create.

Rupa and the April Fishes au fost comparati cu Gogol Bordello, au cantat in deschiderea concertelor lui Manu Chao, au urcat pe scena festivalului Sziget, au facut furori la The Montreal Jazz Festival din Canada si la Cruilla Festival din Spania.

Pe 25 mai, in Hard Rock Cafe din Bucuresti, va avea loc un concert al formatiei americane Rupa and the April Fishes. Trupa Tapinarii va canta in deschiderea concertului.

Online pe rezervariclub.ro se pot face rezervari la un pret preferential fata de cel de la locatie. Astfel, spectatorilor le sunt puse la dispozitie trei categorii de locuri, dupa cum urmeaza:

Cumpara bilete fara loc (40 lei)
Cumpara bilete cu loc la masa (80 lei)
Cumpara bilete VIP (110 lei) (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)

Formatia Rupa and the April Fishes (SUA) aduce in Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism si elemente multiculturale. Acorduri de sansoneta frantuzeasca, rascolitoare refrene latino, patimase sonortitati gipsy sau romantice melodii indiene, vor rasuna pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 mai.In anul 2001 Tapinarii sunt cei care au pus bazele curentului folk alternativ in Romania. Trupa activeaza din 2001 in formula Adrian Tanase (voce suava si chitara) si Cosmin Covei (voce grava). Formatia a lansat 8 albume, dintre care Ultimul supererou (2004) este considerat de unii critici prima opera folk din Romania. Tapinarii se manderesc si cu cele 8 videoclipuri, ce s-au facut remarcate prin caracterul neconventional.
La fata locului pretul biletelor va fi de 50, 90 respectiv 120 de lei.

Biletele pentru show-ul Rupa & The April Fishes sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.rezervariclub.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: