ARCH ENEMY si Jinjer in concert la Bucuresti


20 Septembrie 2017
Bucuresti - Club Quantic
Pret: 75-90 Lei

21.09.2017

Poze de la concertul Arch Enemy si Jinjer din Quantic

Avem pozele de la concertul sustinut de Arch Enemy si Jinjer aseara, 20 Septembrie, in club Quantic din Bucuresti.

Le puteti vedea accesand link-ul de mai jos.

Poze de la concertul Arch Enemy si Jinjer din club Quantic.

Foto credits: Cipane - Ciprian Vladut

06.09.2017

Arch Enemy si Jinjer la Bucuresti: Ultima saptamana de presale

 Arch Enemy si Jinjer vor concerta in data de 20 septembrie pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucuresti. Concertul face parte din turneul "Will To Power" ce promoveaza noul album Arch Enemy!

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de presale in care mai puteti gasi pe www.iabilet.ro bilete la pretul special de 85 de Lei la categoria Acces General. Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General - pana pe 20 sept

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


04.09.2017

Arch Enemy si Jinjer in concert la Bucuresti: Program si Reguli de acces

 ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie ! Concertul face parte din turneul "Will To Power" care ajunge si la Bucuresti.

Arch Enemy, formatia suedeza de melodic death metal, activeaza de aproape doua decenii in scena metalului european, oferind publicului noua albume de studio ce au devenit materiale de referinta ale genului. 

De celalta parte, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea adica in Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

In ziua evenimentului, la intrare, biletele pentru Acces General vor avea pretul de 100 de lei. 

PROGRAM

19:00 - Acces Public

19:30 - 20:15 - JINJER

20:45 - 22:15 - ARCH ENEMY

REGULI DE ACCES

Accesul in zona de concert Opean Air Quantic se va face cu incepere de la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. 

Accesul va fi permis pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Intrarea in club se face dinspre Soseaua Grozavesti, iar accesul in perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului si este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi cate o bratara speciala cu care vor intra in zona dedicata. Posesorii de bilete Acces General nu vor primi bratara. Avand in vedere ca show-ul va fi in spatiu Open Air, fumatul va fi permis in zona de concert. 

Accesul minorilor, inclusiv cei sub 14 ani, este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

Normele de siguranta le gasiti mai jos.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul locatiei.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

Vanzarea de produse nu se va face pe jetoane ci cu bani cash. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. 

Clubul dispune de garderoba.

HARTA LOCATIE

Poze Poze pentru articole - Quantic outdoor

 

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate (adica in exteriorul locatiei)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

30.08.2017

Jinjer se pregateste de turneu alaturi de Arch Enemy

 Pe 15 Septembrie incepe turneul Arch Enemy alaturi de Jinjer. Acesta va debuta in Innsbruck iar pe 20 Septembrie ajunge si la Bucuresti, in Quantic.

Jinjer au facut si un video de prezentare in care ne arata cam la ce sa ne asteptam de la show-ul lor. Il vedeti mai jos.

Asadar, pe 20 Septembrie ne intalnim in Quantic cu Arch Enemy si Jinjer.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


25.08.2017

Arch Enemy si Jinjer la Bucuresti: Golden Circle este Sold Out !

 ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie ! Concertul face parte din turneul "Will To Power" care ajunge si la Bucuresti in cadrul unui show marca METALHEAD powered by ROCK FM.

Desi mai e aproape o luna pana la concert, fanii au aratat un interes crescut pentru eveniment asa ca biletele Golden Circle din fata scenei sunt sold out ! Momentan mai gasiti bilete la categoria Acces General la pretul de 85 de lei. La intrare biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil.

Arch Enemy

Arch Enemy, formatia suedeza de melodic death metal, activeaza de aproape doua decenii in scena metalului european, oferind publicului noua albume de studio ce au devenit materiale de referinta ale genului. Dupa schimbarea majora in care solista Angela Gossow i-a predat stafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy si-a demonstrat din nou profesionalismul printr-un album perfect, intitulat "War Eternal", in 2014 si un material live exceptional, intitulat "As The Stages Burn!", lansat in primavara anului 2017. Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formatiile care au adus schimbari importante in metalul extrem european.

www.archenemy.net

www.facebook.com/archenemyofficial/

www.youtube.com/user/archenemyofficial

Jinjer

Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "King of Everything", material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.

www.jinjer-metalband.com

www.facebook.com/JinjerOfficial/

www.youtube.com/channel/UC4BSeEq7XNtihGqI309vhYg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- PRESALE: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle (Sold Out) - pana pe 20 septembrie

- LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

In caz de vreme nefavorabila, concertul se va muta indoor. 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

09.08.2017

Arch Enemy la Bucuresti: Ultimele zile de presale si detalii noi despre albumul 'Will To Power'

Arch Enemy si Jinjer vor concerta in data de 20 septembrie pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucuresti. Concertul face parte din turneul "Will To Power" ce promoveaza noul album Arch Enemy!

Va reamintim ca pana in data de 15 august gasiti pe www.iabilet.ro bilete la preturi speciale de 85 Lei la categoria Acces General si 100 Lei la categoria Golden Circle. Dupa aceasta data biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 sept;

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Michael Amott si Alissa White-Gluz au fost invitati in studioul Century Media Records pentru a dezvalui mai multe detalii despre noul album Arch Enemy, "Will To Power", ce urmeaza sa fie lansat in data de 8 septembrie. Cei doi au discutat despre flow-ul creativ din cadrul trupei, despre productia si artwork-ul noului material si despre relatia din cadrul grupului.

www.archenemy.net

www.facebook.com/archenemyofficial/

www.youtube.com/user/archenemyofficial

La Bucuresti, Arch Enemy va canta alaturi de formatia ucraineana Jinjer, trupa extrem de cunoscuta si apreciata de catre publicul romanesc. Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "King of Everything", material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.

www.jinjer-metalband.com

www.facebook.com/JinjerOfficial/

www.youtube.com/channel/UC4BSeEq7XNtihGqI309vhYg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle - pana pe 15 august;

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 septembrie

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Facebook event: www.facebook.com/events/1041559829278168/

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

17.07.2017

Arch Enemy la Bucuresti: Oferta Earlybird prelungita pentru inca o saptamana si videoclip nou Arch Enemy

Arch Enemy si Jinjer vor concerta in data de 20 septembrie pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucuresti. Concertul face parte din turneul "Will To Power" ce promoveaza noul album Arch Enemy, material care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an.

Datorita nenumaratelor solicitari venite din partea fanilor trupei, perioada in care gasite bilete la preturi Earlybird a fost prelungita pentru inca o saptamana. Asadar, pana in data de 24 iulie, biletele costa 75 Lei la categoria Acces General si 90 Lei la categoria Golden Circle, urmand ca dupa aceasta data sa se scumpeasca. Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea .

Arch Enemy revin cu un nou cadou pentru fanii lor. Renumita formatie suedeza a lansat videoclipul piesei "The World Is Yours" extrasa de pe noul material de studio pe care il semneaza, "Will To Power", si care urmeaza sa fie lansat in data de 8 septembrie via Century Media Records.

"Am lucrat mult timp la noul album si suntem mandri sa va prezentam o prima degustare a muzicii Arch Enemy din ultimii trei ani, cu noul single si videoclip "The World Is Yours"! Aceasta a fost prima piesa pe care am scris-o pentru viitorul album "Will To Power", iar Daniel (Erlandsson, tobe) m-a ajutat sa o aranjez si sa o termin - "Will To Power" este una dintre numeroasele melodii pe care le-am scris si co-produs in aceasta perioada. Ne-am simtit extraordinar inregistrand impreuna cu intreaga trupa in sudul Suediei, iar albumul a fost masterizat impreuna cu Jens Bogren, care a facut un mix superb - in opinia mea, depaseste chiar si sunetul epic al albumului "War Eternal". Oamenii care au auzit aceasta piesa spun ca are vibe-ul clasic "anthemic" Arch Enemy si cred ca au dreptate in aceasta privinta ... Suntem nerabdatori sa o cantam live incepand cu sfarsitul verii!", a declarat Michael Amott

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-EARLYBIRD: 75 Lei Acces General, 90 Lei Golden Circle - pana pe 24 iulie

-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle - pana pe 15 august;

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 septembrie

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Facebook event: www.facebook.com/events/1041559829278168/

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

14.07.2017

Arch Enemy si Jinjer la Bucuresti: Ultimele zile de Earlybird

 Arch Enemy si Jinjer vor urca pe scena Open Air din Club Quantic pe data de 20 septembrie in cadrul turneului 'Will To Power'.

Perioada de Earlybird se prelungeste cu doua zile pana luni, 17 Iulie. Asadar mai aveti cateva zile la dispozitie de a cumpara bilete la pret redus.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-EARLYBIRD: 75 Lei Acces General, 90 Lei Golden Circle - pana pe 17 iulie

-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle - pana pe 15 august;

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 sept;

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1041559829278168/?ref=br_rs

22.05.2017

ARCH ENEMY si Jinjer in concert la Bucuresti

ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie ! Concertul face parte din turneul "Will To Power" care ajunge si la Bucuresti.

Arch Enemy
 

Arch Enemy, formatia suedeza de melodic death metal, activeaza de aproape doua decenii in scena metalului european, oferind publicului noua albume de studio ce au devenit materiale de referinta ale genului. Dupa schimbarea majora in care solista Angela Gossow i-a predat stafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy si-a demonstat din nou profesionalismul printr-ul album perfect, intitulat "War Eternal", in 2014 si un material live exceptional, intitulat "As The Stages Burn!", lansat in primavara anului 2017. Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formatiile care au adus schimbari importante in metalul extrem european.

www.archenemy.net

www.facebook.com/archenemyofficial/

www.youtube.com/user/archenemyofficial

 

Jinjer

Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz. Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "King of Everything", material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. Romania este un loc in care Jinjer canta cu nostalgie de fiecare data, fiind una dintre primele tari in care le-a fost apreciata munca.

www.jinjer-metalband.com

www.facebook.com/JinjerOfficial/

www.youtube.com/channel/UC4BSeEq7XNtihGqI309vhYg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-EARLYBIRD: 75 Lei Acces General, 90 Lei Golden Circle - pana pe 15 iulie;

-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle - pana pe 15 august;

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle - pana pe 20 sept;

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook