Backyard Acoustic Season cu FiRMA


26 Iulie 2018
Bucuresti - Expirat Halele Carol
Pret: 40-50

 FiRMA canta pe 26 iulie, pe terasa Expirat Halele Carol

Anul trecut, evenimentele Backyard Acoustic Season au adus laolalta 12 artisti si formatii, ducand mai departe conceptul de concerte acustice pe timp de vara intr-un spatiu urban alternativ din inima Bucurestiului. in acest an, seria Backyard Acoustic Season continua la Bucuresti incepand cu data de joi, 28 iunie, intr-un nou spatiu: terasa Expirat Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1) 

Backyard Acoustic Season la Bucuresti va avea loc in serile de joi, din doua in doua saptamani, pe terasa Expirat Halele Carol iar programul concertelor este urmatorul:

28 iunie: Robin and the Backstabbers
12 iulie: The Mono Jacks
26 iulie: FiRMA
9 august: Coma
23 august: byron
6 septembrie: E.M.I.L.
20 septembrie: Grimus

Biletele in avans costa 40 de lei (primele 100 pentru fiecare eveniment) sau 50 de lei (dupa epuizarea primelor 100, pana in ziua concertului). in limita stocului ramas, la intrare se vor mai gasi bilete la pretul de 60 de lei. Biletele sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro. 

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: https://www.facebook.com/acousticseason.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in statiile de plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook